Στο δέντρο που καρφώθηκε το μοιραίο αυτοκίνητο στο χωριό Αρχάνες του Ηρακλείου Κρήτης αφήνουν λίγα λουλούδια στη μνήμη της.

Στην εκκλησία που πριν από λίγο τελέστηκε η εξόδιος ακολουθία, σπαρακτικά δάκρυα από τους γονείς, τους στενούς συγγενείς, τους φίλους και τον άντρα που το επόμενο διάστημα σχεδίαζε να αρραβωνιαστεί.

Πρόωρα, άδικα και αναπάντεχα.

Η 22χρονη Πέννυ το βράδυ του περασμένου Σαββάτου επέστρεφε στο σπίτι της στις Άνω Αρχάνες. Καθόταν στη θέση του συνοδηγού όταν στο 13ο χλμ. το όχημα που οδηγούσε φίλη της έφυγε από το δρόμο και αφού χτύπησε σε κράσπεδο ανατράπηκε. Με μεγάλη ταχύτητα συνέχισε και καρφώθηκε σε δέντρο που χτύπησε και διέλυσε την πλευρά που καθόταν η αδικοχαμένη κοπέλα.

Η πρωταθλήτρια συγχρονισμένης κολύμβησης μεταφέρθηκε στο Βενιζέλειο νοσοκομείο, όπου παρά τις προσπάθειες των γιατρών υπέκυψε στα τραύματά της.

«Το παιδί μου γελούσε συνέχεια, ήταν μέσα στη ζωντάνια και έφυγε άδικα», είπε η μητέρα της κοπέλας.
Η 22χρονη Πέννυ είχε πάει στις Κάτω Αρχάνες για το μνημόσυνο της μητέρας του συντρόφου της. Του άντρα που το καλοκαίρι σχεδίαζε να αρραβωνιαστεί.

«Δεν μπορώ να το πιστέψω, έχασα την γυναίκα μου και ο πόνος είναι τεράστιος», είπε ο σύντροφός της.

Το βράδυ του περασμένου Σαββάτου η ίδια σκεφτόταν να διανυκτερεύσει στην περιοχή και να κάνει το ταξίδι της επιστροφής το επόμενο πρωί. Μια φίλη όμως προσφέρθηκε να την γυρίσει και εκείνη δέχτηκε. Το δυστύχημα έγινε πρώτη είδηση στην Κρήτη και σε ολόκληρη τη χώρα λίγες ώρες μετά. Τα λόγια της μητέρα της, στο Mega ραγίζουν καρδιές.

«Το έχασα άδικα το παιδί μου. Εγώ αύριο θα το πάω νύφη στην εκκλησία. Όσοι την ήξεραν, θέλω να την θυμούνται».

Η 22χρονη μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο με βαρύτατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Με κατοίκους της περιοχής που σημειώθηκε το δυστύχημα, να σκέφτονται πόσο διαφορετική θα μπορούσε να ήταν η κατάληξη αν η αθλήτρια φορούσε τη ζώνη της.

Η οδηγός του μοιραίου αυτοκινήτου σώθηκε από θαύμα. Μεταφέρθηκε προληπτικά σε νοσοκομείο και λίγες ώρες αργότερα έμαθε ότι η 22χρονη Πέννυ δεν τα κατάφερε.

«Η έλλειψη εμπειρίας στο τιμόνι πρέπει να συνοδεύει τους νέους οδηγούς η ζώνη, η σύνεση και η προσοχή.», είπε ο κ. Λιονάκης.

Μια νέα γυναίκα γεμάτη αισιοδοξία και όρεξη για ζωή που έφυγε αναπάντεχα. Σε ένα νέο τροχαίο δυστύχημα στην Κρήτη που κάθε χρόνο βλέπει να χάνονται δεκάδες ζωές στην άσφαλτο λόγω λαθών και εγκληματικών παραλείψεων.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook