Δείτε τα σπίτια στα οποία διέμεναν οι δύο τρομοκράτες από το Πακιστάν σε Λακωνία και Ζάκυνθο, που συνελήφθησαν λίγο πριν επιτεθούν σε εβραϊκούς στόχους στην Αθήνα, στοχεύοντας σε ένα πρωτοφανές μακελειό.

Οι δύο συλληφθέντες Πακιστανοί ζούσαν παράνομα τα τελευταία πέντε χρόνια στην Ελλάδα, κάνοντας αγροτικές εργασίες σε Ζάκυνθο και Λακωνία.

Το Patrisnews, δημοσιεύει φωτογραφίες από το σπίτι στο οποίο διέμενε ο ένας εκ των δύο συλληφθέντων, στην Σκάλα Λακωνίας, και στο οποίο συνελήφθη από τις αρχές.


Πριν από ένα μήνα είχε γίνει έρευνα στο σπίτι στον Λαγανά Ζακύνθου όπου έμενε ο πρώτος εκ των συλληφθέντων.

Στη Ζάκυνθο, και μάλιστα στο Λαγανά, έμενε ο πρώτος εκ των τρομοκρατών που συνελήφθησαν με τη βοήθεια της Μοσάντ.

Η τοπική κοινωνία παρακολουθεί παγωμένη τις εξελίξεις, καθώς δεν μπορεί να διανοηθεί ότι ανάμεσά της ζούσε και εργαζόταν ένας εν δυνάμει τρομοκράτης.


Στις φωτο που δημοσιεύει το imerazante.gr βλέπετε το σπίτι που βρίσκεται σε σχετικά απομονωμένο σημείο, όχι μακριά όμως από το κέντρο του Λαγανά.

Στο σπίτι αυτό είχε γίνει πριν περίπου ένα μήνα, επιχείρηση σκούπα από την Αστυνομία για ναρκωτικά, καθώς όπως μαρτυρούν κάτοικοι της περιοχής, το σημείο είναι άντρο παράνομων αλλοδαπών κυρίως Πακιστανών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα δύο άτομα πακιστανικής καταγωγής που συνελήφθησαν, μπήκαν παράνομα στη χώρα από την Ορεστιάδα πριν από τέσσερα ή πέντε χρόνια.

Οι δύο συλληφθέντες, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι 27 και 29 ετών και είχαν μπει στο μικροσκόπιο των Αρχών τουλάχιστον εδώ και τρεις μήνες.

Συνελήφθησαν πριν ένα μήνα περίπου για παράνομη είσοδο και παραμονή στη χώρα και ήταν κρατούμενοι για διοικητική απέλαση.

Κατά την παραμονή στην Ελλάδα ζούσαν και εργάζονταν κάνοντας κυρίως αγροτικές εργασίες σε Ζάκυνθο και Σπάρτη.

Τον τελευταίο χρόνο είχαν έρθει στην Αθήνα και διέμεναν σε ενοικιαζόμενο δωμάτιο στην περιοχή της Ομόνοιας.
Οι δυο συλληφθέντες Πακιστανοί κατάγονται από την επαρχία Παντζαμπ από όπου είναι και ο 30χρονος αρχηγός που ζει μόνιμα στην Τεχεράνη.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook