Ο προπονητής του ταε κβο ντο από την Ηλιούπολη που κατηγορείται για το βιασμό πέντε μαθητριών του όταν ήταν 12-16 ετών μετά την απολογία του προφυλακίστηκε.

Η σύλληψη του έγινε μετά την έκδοση εντάλματος και αφού προηγουμένως οι πρώην μαθήτριες του κατήγγειλαν τη δράση στην Αστυνομία το χρονικό διάστημα από το 2009 έως το 2020

Η Ελληνική Αστυνομία έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα τα στοιχεία του προπονητή Τάε Κβον Ντο από την Ηλιούπολη, καθώς η έρευνα συνεχίζεται μήπως υπάρχουν και άλλα θύματα βιασμού.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛΑΣ, «δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας, οι φωτογραφίες καθώς και η ασκηθείσα ποινική δίωξη σε βάρος 43χρονου ημεδαπού, ο οποίος συνελήφθη την 21-3-2023 από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής. Σε βάρος του κατηγορουμένου ασκήθηκε ποινική δίωξη για βιασμό κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση, κατάχρηση από ενήλικο ανηλίκων σε ασέλγεια τους οποίους του έχουν εμπιστευθεί για να τους επιβλέπει και να τους φυλάσσει, κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση, τετελεσμένη και σε απόπειρα και για παραγωγή, κατοχή και διανομή υλικού παιδικής πορνογραφίας από ενήλικο που αφορά ανήλικο τον οποίο του έχουν εμπιστευθεί για να τον επιβλέπει και να τον φυλάσσει κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση».

Πρόκειται για τον: ΔΑΤΣΙΟ Άρη του Χρήστου και της Φανής, γεννηθέντα την 14-7-1979 στο Στεφανέστι Ρουμανίας.

Η Ελληνική Αστυνομία επισημαίνει πως «η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην πρωταρχική ανάγκη προστασίας του κοινωνικού συνόλου από τέτοιες αξιόποινες πράξεις που προσβάλλουν το έννομο αγαθό της γενετήσιας ελευθερίας ανηλίκων, της αξίωσης της πολιτείας για τον ποινικό κολασμό ομοειδών αδικημάτων που τυχόν αποκαλυφθούν επ’ αφορμής της παρούσης και στην περαιτέρω διερεύνηση έτερων αξιόποινων πράξεων όμοιας φύσης, που έχουν τελεστεί από τον κατηγορούμενο και έχουν γίνει αντιληπτοί από τους κατά περίπτωση παθόντες ή αυτόπτες μάρτυρες. Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-6476370 της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας».

Στη φυλακή μετά την απολογία του για τους βιασμούς ο προπονητής Τάε Κβον Ντο

O 44χρονος προπονητής από την Ηλιούπολη, απολογήθηκε πριν από 2 μέρες στον ανακριτή και στη συνέχεια με σύμφωνη γνώμη και του εισαγγελέα προφυλακίστηκε.

Αντιμετωπίζει βαριές κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος για βιασμό πέντε μαθητριών του , όταν ήταν ανήλικες από 12 έως 16 ετών.

Συγκεκριμένα μετά τη δίωξη που του ασκήθηκε οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει είναι για για βιασμό κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση, κατάχρηση από ενήλικο ανηλίκων σε ασέλγεια τους οποίους του έχουν εμπιστευθεί για να τους επιβλέπει και να τους φυλάσσει, κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση, τετελεσμένη και σε απόπειρα και για παραγωγή, κατοχή και διανομή υλικού παιδικής πορνογραφίας από ενήλικο που αφορά ανήλικο τον οποίο του έχουν εμπιστευθεί για να τον επιβλέπει και να τον φυλάσσει κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση».

Την αποτρόπαια δράση του προπονητή αποκάλυψαν οι πρώην μαθήτριες του οι οποίες έχουν πλέον ενηλικιωθεί και βρήκαν το κουράγιο να μιλήσουν.

Άλλωστε όταν οι πέντε μαθήτριες ήταν ακόμη ανήλικες και τις κακοποιούσε σεξουαλικά ο προπονητής της εκβίαζε απειλώντας τες ότι αν μιλήσουν στους γονείς του,  εκείνος θα αυτοκτονούσε.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook