Έκπτωση 10% σε όσους έμειναν χωρίς ρεύμα εξαιτίας της κακοκαιρίας προανήγγειλε η ΔΕΗ (video)
Την απαλοιφή των τελών δικτύου διανομής για τον μήνα Φεβρουάριο σε όλους τους πληγέντες από τις καταστροφές της «Μήδειας» ανακοίνωσε ο όμιλος ΔΕΗ.
Υπενθυμίζεται ότι το πρωί ο πρωθυπουργός επικοινώνησε με τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της ΔΕΗ, Γιώργο Στάσση, και του ζήτησε «ως μία κίνηση καλής θέλησης να εξετάσει μία μείωση στο λογαριασμό του ρεύματος για τον μήνα Φεβρουάριο για τα νοικοκυριά εκείνα τα οποία έμειναν χωρίς ρεύμα τις τελευταίες μέρες».
Στο 10% η έκπτωση
Μιλώντας στο LIVE NEWS και τον Νίκο Ευαγγελάτο, η Σοφία Δήμτσα, διευθύντρια Επικοινωνίας και Εταιρικών Σχέσεων ΔΕΗ, επισήμανε πως «το ελάχιστο που μπορεί να γίνει για να αποζημιωθούν τα νοικοκυριά που ταλαιπωρήθηκαν, είναι ο ΔΕΔΔΗΕ να αφαιρέσει από τον λογαριασμό του Φεβρουαρίου την χρέωση του δικτύου διανομής σε όλους τους πελάτες που επλήγησαν από την κακοκαιρία».
Η έκπτωση που θα δουν οι πελάτες θα κυμαίνεται περίπου στο 10% του συνολικού λογαριασμού κατανάλωσης ρεύματος και θα δοθεί από τον ΔΕΔΔΗΕ προκειμένου να ισχύσει και για όσους καταναλωτές έχουν επιλέξει διαφορετικό προμηθευτή ρεύματος.
Ολες οι Ειδήσεις
- Μητσοτάκης: Σε εξέλιξη το πιο φιλόδοξο πρόγραμμα εκσυγχρονισμού στην ιστορία των Ενόπλων Δυνάμεων – Η νέα όψη του υπ. Εθνικής Άμυνας
- Δέσποινα Βανδή – Βασίλης Μπισμπίκης: Το τρυφερό μήνυμα για τα γενέθλια του ηθοποιού και το ρομαντικό ταξίδι (βίντεο)
- «Μια νύχτα μόνο»: Νέες backstage φωτογραφίες από τη νέα σειρά του MEGA λίγο πριν την πρεμιέρα (Εικόνες & Βίντεο)
- Ο ΑΝΤ1 ανανεώνει τη συνεργασία του με την Κατερίνα Καραβάτου – Η επίσημη ανακοίνωση
- «The Floor»: 80 παίκτες δίνουν μάχη για να διατηρήσουν την κυριαρχία τους – Δείτε το τρέϊλερ
- ΕΛΑΣ: Διευρύνεται το ωράριο λειτουργίας των Γραφείων Ταυτοτήτων – Δείτε τα τμήματα
- Έλενα Κρεμλίδου: Καταδικάστηκε ο 36χρονος αστυνομικός για την υπόθεση revenge porn – Δάκρυσε μετά την απόφαση – Το μήνυμα της (βίντεο)
- «Μαζί για Καλό Σκοπό»: Οι συνεργάτες του δικτύου ΟΠΑΠ σε όλη την Ελλάδα γίνονται φορείς αλλαγής – Δράσεις κοινωνικής προσφοράς και στήριξη σε ευπαθείς ομάδες για 3η συνεχή χρονιά
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook