Σοκ στο Πέραμα από την καταγγελία ότι 43χρονος Ιρακινός ασελγούσε σε βάρος 6χρονου κοριτσιού σε πλυντήριο αυτοκινήτων.

Την καταγγελία σε βάρος του είχε κάνει η μητέρα της 6χρονης που ήταν στενή φίλη με τον 43χρονο άνδρα.
Η μητέρα μάλιστα είχε μιλήσει στο MEGA για την καταγγελία της αλλά και για το πώς «έπιασε» τον άνδρα να ασελγεί σε βάρος του παιδιού της.

Ο 43χρονος συνελήφθη μετά την καταγγελία της μητέρας και σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη από τον εισαγγελέα Πειραιά για «γενετήσιες πράξεις με ανήλικο που δεν συμπλήρωσε τα 12 έτη, κατ ‘ εξακολούθηση» καθώς και για «κατάχρηση ανηλίκου που δεν έχει συμπληρώσει το 14ο έτος της ηλικίας του από πρόσωπο που διατηρεί φιλικές σχέσεις με τους οικείους του και που του εμπιστεύτηκαν να φυλάσσει έστω και προσωρινά τον ανήλικο».

Ωστόσο το ένα σοκ διαδέχεται το άλλο καθώς οι αστυνομικές αρχές αλλά και ο εισαγγελέας έβαλαν στο κάδρο και την 27χρονη μητέρα της ανήλικης . Η γυναίκα που με συνεντεύξεις της ζητούσε την παραδειγματική τιμωρία του 43χρονου, έκλαιγε και χτυπιόταν για την αναστάτωση και την ταραχή της 6χρονης κόρης , αντιμετωπίζει τώρα την κατηγορία για «συνέργεια σε βιασμό ανηλίκου και σε γενετήσιες πράξεις με ανήλικο που δεν έχει συμπληρώσει το 12ο έτος της ηλικίας του».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook