Σοκαρισμένη είναι η κοινωνία στην Ορεστιάδα μετά τη σύλληψη, χαμηλόβαθμου στρατιωτικού, επαγγελματία οπλίτη, που κατηγορείται για βιασμό 14χρονου αγοριού.

Ο δράστης, στρατιωτικός ΕΠ.ΟΠ,( Μόνιμος Επαγγελμα¬τίας Οπλίτης) 25 χρόνων και το 14χρονο θύμα φέρεται να γνωρίστηκαν μέσω των social media.

Έκλεισαν ραντεβού και συναντήθηκαν το περασμένο Σάββατο, 1η Απριλίου, σε μια αποθήκη του ΟΣΕ, όπου ο 25χρονος βίασε τον ανήλικο. Όταν, όμως, σηκώθηκε για να φύγει, ο 14χρονος τον κυνήγησε , τον έφτασε κι άρχισε να τον γρονθοκοπά στο πρόσωπο και το σώμα, ενώ αποπειράθηκε να του αρπάξει το κινητό.

Τραυματισμένος ο 25χρονος ειδοποίησε την Αστυνομία, άνδρες της οποίας συνέλαβαν και τον δράστη και το θύμα, καθώς αποκαλύφθηκε τι είχε προηγηθεί.

Ο στρατιωτικός νοσηλεύεται στο νοσοκομείο του Διδυμότειχου φρουρούμενος από στρατονόμους, καθώς κατηγορείται για γενετήσιες πράξεις με ανήλικο και προσέλκυση παιδιών για γενετήσιους λόγους, ενώ ο 14χρονος κρατείται στην Ασφάλεια για απόπειρα ληστείας και επικίνδυνη σωματική βλάβη.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook