Πειθαρχική έρευνα σε βάρος των μαθητών αλλά και των καθηγητών θα διεξαχθεί για τιο σοβαρό επεισόδιο bullying που σημειώθηκε στυο σχολείο με θύμα έναν 15χρονο μαθητή και δράστες 6 συμμαθητές του.

Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά από την Αστυνομία με βάση την καταγγελία του 15χρονου μαθητή , την περασμένη Παρασκευή, οι συμμαθητές του τον χτύπησαν, τον έδεσαν με πετονιά σε μια καρέκλα στην τάξη και αφού τον καθύβρισαν τον εγκατέλειψαν δεμένο κι έφυγαν.

Για το νέο επεισόδιο βίας μεταξύ μαθητών, η Αστυνομία προχώρησε χτες σε 4 συλλήψεις μαθητών , τρία αγόρια και ένα κορίτσι, ενώ θα διωχθούν άλλοι δύο μαθητές που εμπλέκονται

Το σχολείο αναφέρει πως θα κινηθούν οι πειθαρχικές διαδικασίες ώστε να διερευνηθεί η ευθύνη των εμπλεκομένων μαθητών και έχει υποβληθεί αίτημα για ΕΔΕ στην Περιφερειακή Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης για να διερευνηθεί αν υπάρχουν ευθύνες εκπαιδευτικών.

Ανακοίνωση για το περιστατικό μπούλινγκ που σημειώθηκε σε τάξη του σχολείου εξέδωσε το Αρσάκειο.

Η ανακοίνωση του Αρσακείου:
«Ενημερώνουμε τους γονείς των μαθητών που φοιτούν στα Σχολεία τής Φιλεκπαιδευτικής Εταιρείας ότι εντός τής ημέρας (3/4/2023) θα κινηθούν οι πειθαρχικές διαδικασίες, ώστε να διερευνηθεί η ευθύνη των εμπλεκομένων μαθητών από τα αρμόδια όργανα (Σύλλογο Διδασκόντων).

Ομοίως υπεβλήθη ήδη κατεπείγον αίτημα για Ένορκη Διοικητική Εξέταση από την Περιφερειακή Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Β΄ Αθήνας για τυχόν πειθαρχικές ευθύνες εκπαιδευτικών σχετικά με το συμβάν».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook