Ανθρωποκυνηγητό έχουν εξαπολύσει οι αστυνομικό για τον εντοπισμό του 34χρονου που πυροβόλησε και σκότωσε την μητέρα του στην Χαλκηδόνα Θεσσαλονίκης.

Ο 34χρονος μητροκτόνος μετά τη δολοφονία της 71χρονης μητέρας του που πυροβόλησε εξ επαφής με καραμπίνα,  γύρισε στο σπίτι του στην Χαλκηδόνα Θεσσαλονίκης, άφησε το όπλο  και ένα σημείωμα με το οποίο ζητούσε συγγνώμη από το Θεό και έκτοτε είναι εξαφανισμένος.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες δράστης και θύμα αντιμετώπιζαν ψυχολογικά προβλήματα.

Το σημείωμα  και η καραμπίνα στο διαμέρισμα 
Όπως έγινε γνωστό, ο φερόμενος ως δράστης είχε αφήσει ένα σημείωμα στο διαμέρισμά του, στο οποίο εξηγούσε τους λόγους που πυροβόλησε με καραμπίνα εξ επαφής τη μητέρα του μέσα σε αυτοκίνητο και στην συνέχεια διέφυγε, παραμένοντας έως και αυτή τη στιγμή ασύλληπτος.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 34χρονος μετά το φονικό φέρεται να επέστρεψε στο διαμέρισμα, όπου έμενε με τη μητέρα του, άφησε την καραμπίνα, με την οποία τη σκότωσε και το σημείωμα στο οποίο παραδέχεται την πράξη του.

Τι γράφει στο σημείωμα ο μητροκτόνος
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι στο σημείωμα αυτό ο 34χρονος φέρεται να αναφέρει πως δεν είχε σκοπό να σκοτώσει τη μητέρα του, αλλά το έκανε καθώς εκείνη αντιμετώπιζε σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα και ο ίδιος δεν μπορούσε να τη φροντίζει.

Επίσης φέρεται να επικαλείται χρέη από δάνεια που είχε λάβει και τα οποία του είχαν προκαλέσει οικονομική ασφυξία, ενώ γράφει ότι είχε χωρίσει από τη σύντροφό του και είχε παρατήσει τη δουλειά του.

Ο 34χρονος ζούσε τα τελευταία χρόνια μόνο με την μητέρα του, αφού ο πατέρας του είχε σκοτωθεί σε τροχαίο.
«Δεν άντεχα άλλο τα ψυχολογικά της μάνας μου. Ζητάω συγγνώμη από όλους αλλά περισσότερο από τον Θεό. Δεν ήθελα να χρησιμοποιήσω καραμπίνα, δεν περίμενα να κάνω τέτοια ζημιά», φέρεται να αναφέρει στο σημείωμά του.
Οι αστυνομικοί, αναλύοντας το σημείωμα και το προφίλ του φερόμενου ως δράστη, φοβούνται ότι υπάρχει κίνδυνος να βάλει τέλος στη ζωή του και γι’ αυτό έχουν εντείνει τις έρευνες για τον εντοπισμό του.

Εκτός από το σημείωμα, στο σπίτι της άτυχης γυναίκας, οι αστυνομικοί βρήκαν και ένα κυνηγετικό όπλο, που εστάλη στα εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. για να διαπιστωθεί αν είναι το όπλο που χρησιμοποίησε ο 34χρονος στη μητροκτονία.

Τι λένε οι φίλοι του 34χρονου για τον ίδιο
«Δε μου είχε ανοιχτεί. Δε μου είχε πει κάτι για την μητέρα του μόνο πως έχει μία σχέση και μιλάγαμε για δουλειές. Ο πατέρας του πέθανε σε τροχαίο πριν επτά χρόνια», είπε.

Η άτυχη 71χρονη βρέθηκε νεκρή, την Τρίτη το πρωί κοντά στα νεκροταφεία της Χαλκηδόνας Θεσσαλονίκης, από υπάλληλο της Διεύθυνσης Γεωργίας, ο οποίος ειδοποίησε αμέσως την Αστυνομία.

Έφερε τραύμα στο κεφάλι από σφαίρα κυνηγετικού όπλου και από την πρώτη στιγμή οι αστυνομικοί είχαν κάνει λόγο για εγκληματική ενέργεια.

«Ήρθα εδώ κατά τις 7:30-8:00 παρά το πρωί, είδα το αυτοκίνητο που ήταν παρατημένο και πήρα τηλέφωνο την Ασφάλεια. Εγώ νόμιζα ότι ήταν κλεμμένο, γιατί έχουν ξανατύχει τέτοια συμβάντα εδώ, για να έρθουν να πάρουν το αυτοκίνητο να το επιστρέψουν στον ιδιοκτήτη. Μετά από λίγο ήρθαν τα παιδιά της ασφάλειας και το ασθενοφόρο. Δεν είχα δει κάτι μέσα στο αυτοκίνητο να καταλάβω, ήμουν από μακριά» δήλωσε ο υπάλληλος της Διεύθυνσης Γεωργίας.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook