Εδώ και μερικούς μήνες η μητέρα της Καρολάιν που δολοφονήθηκε στα Γλυκά Νερά από τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο είχε πάρει την εγγονή τους, τη Λυδία, και ζούν στις Φιλιππίνες.

Τώρα οι γονείς της Καρολάιν θέλοντας να αφήσουν πίσω τους τον εφιάλτη της δολοφονίας της έβαλαν πωλητήριο στο σπίτι τους στην Αλόννησο, εκεί που έμεναν μόνιμα και μεγάλωσαν την κόρη τους.

Το πατρικό της Καρολάιν στο νησί πωλείται, σύμφωνα με πληροφορίες έναντι 500.000 ευρώ.


Φωτογραφίες από το εσωτερικό του σπιτιού προβλήθηκαν στην εκπομπή «Το Πρωινό» του ΑΝΤ1 και δείχνουν για πρώτη φορά το εσωτερικό του, την κρεβατοκάμαρα του ζευγαριού και δίπλα την κούνια που κοιμόταν η μικρή Λυδία, όταν επισκέπτονταν οικογενειακώς το νησί.


Σημειώνεται ότι ο Ντέιβιντ Κράουτς μετά τη μετεγκατάσταση της μικρής Λυδίας με την γιαγιά της, Σουζάνα στις Φιλιππίνες, πήρε την απόφαση να εγκαταλείψει την Αλόννησο έπειτα από 25 χρόνια που έμενε στο νησί.

Ο πατέρας της Καρολάιν ο οποίος έμεινε μόνος και αντιμετωπίζοντας σοβαρά κινητικά προβλήματα, σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΑΝΤ1 θα πάει είτε σε Κέντρο Αποκατάστασης στην Αθήνα ή θα μετακομίσει κι εκείνος στις Φιλιππίνες.
«Θα ήταν απαράδεκτο η Λυδία να φέρει το επίθετο του άνδρα που δολοφόνησε την μητέρα της. Η Λυδία σίγουρα θα αλλάξει το επίθετό της. Ήταν πάντα πρόθεσή μου να αλλάξω το όνομά της από αυτό του φυσικού της πατέρα, από εκείνη την ημέρα τον Ιούνιο του 2021 όταν συνελήφθη στο μνημόσυνο της κόρης μου και είχε γίνει σαφές ότι την είχε δολοφονήσει», είχε πει ο Ντέιβιντ Κράουτς.


Ο πατέρας της Καρολάιν μάλιστα πρόσφατα κατά τη δίκη του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο είχε δηλώσει ότι αν στην Ελλάδα ίσυχυε η θανατική ποινή θα ήθελε να σκοτώσει με τα χέρια του τον δολοφόνο της κόρης του.

Η δίκη του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου που πρωτοδίκως έχει καταδικαστεί σε ισόβια για τη δολοφονία της Κάρολάιν θα συνεχιστεί στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο στις 25 Απριλίου.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook