Νότια προάστια: Συμπλοκές με πυροβολισμούς και μαχαιρώματα σε Βούλα, Παλαιό Φάληρο και Αργυρούπολη – Τι ερευνά η αστυνομία

Επεισόδια με πυροβολισμούς και μαχαιρώματα σημειώθηκαν το βράδυ της Τρίτης, σε περιοχές των νοτίων προαστίων της Αθήνας.
Συνολικά, τρία αιματηρά περιστατικά σημειώθηκαν την Τρίτη, με το ένα περιστατικό σύμφωνα με την αστυνομία να έχει να κάνει με ερωτική αντιζηλία, ενώ τα άλλα ερευνάται για το εάν πρόκειται για συμπλοκές μεταξύ συμμοριών.
Συγκεκριμένα το βράδυ της Τρίτης, δύο άτομα τραυματίστηκαν σε συμπλοκή συμμοριών. Το ένα συμβάν έγινε κατά τις 11 η ώρα στην πλατεία της Αργυρούπολης, όπου δύο άτομα τραυματίστηκαν μετά από επίθεση με αιχμηρό αντικείμενο. Τα άτομα αυτά με δικό τους μέσο μετέβησαν στο Ασκληπιείο της Βούλας για πρώτες βοήθειες.
Στο ίδιο χρονικό διάστημα στην οδό Νηρέως στη συμβολή της με τη Διός, στη Βούλα, η αστυνομία δέχθηκε τηλεφώνημα για πυροβολισμούς όπου είναι τραυματισμένο ένα άτομο από πυροβολισμό με όπλο 9 χιλιοστών, ενώ στο σημείο βρέθηκαν και κάλυκες.
Οι εμπλεκόμενοι ηλικίας 19-21 ετών ανέφεραν στην αστυνομία πως επρόκειτο για δύο ανεξάρτητα περιστατικά. Το ΕΚΑΒ μετέφερε τα άτομα των συμπλοκών στον Ευαγγελισμό.
Η αστυνομία διερευνά εάν τα δύο παραπάνω περιστατικά συνδέονται μεταξύ τους και πρόκειται για συμπλοκή συμμοριών ή είναι διαφορετικά περιστατικά.
Νωρίτερα το απόγευμα της Τρίτης, στις 7.30 ώρα το απόγευμα στο Παλαιό Φάληρο, τρία άτομα μέσα σε κάποιο αυτοκίνητο, δύο άνδρες και μία γυναίκα. Ξαφνικά εμφανίστηκε ένας άνδρας 38 περίπου ετών και πυροβολεί τους δύο άνδρες που ήταν στο αυτοκίνητο. Από τους πυροβολισμούς τραυματίστηκαν στην ωμοπλάτη και μετέρβησαν και εκείνοι στον Ευαγγελισμό, χωρίς ωστόσο να κινδυνεύει η ζωή τους.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 38χρονος έχει ένα παιδί με την γυναίκα που βρισκόταν στο αυτοκίνητο με τους δύο άνδρες. Η γυναίκα απειλούσε τον άνδρα πως θα πάρει το παιδί τους και θα φύγουν στην Αλβανία. Έτσι, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, πήρε το όπλο και πυοροβόλησε τα δύο άτομα. Σημειώνεται πως το ένα έκ των δύο ατόμων που ήταν στο αμάξι είναι αδερφός της γυναίκας, και ο άλλος κάποιος φίλος τους.
Ολες οι Ειδήσεις
- Ανάλυση CNN: Η συμφωνία για τα ορυκτά της Ουκρανίας είναι σε μεγάλο βαθμό συμβολική – αλλά αυτό είναι αρκετό για τον Ντόναλντ Τραμπ
- Αντρέας Γεωργίου – Σιμώνη Χριστοδούλου: Φωτογραφίες από το ταξίδι τους στη Σιγκαπούρη
- Η εξομολόγηση της Μαργαρίτας Θεοδωράκη: Πικράθηκα από τη διαθήκη, είχα κόντρα με τον πατέρα μου (βίντεο)
- Κερατσίνι: Κατέβηκα στο υπόγειο αλλά δεν είχα κλειδιά για την αποθήκη, είπε ο αδελφός του 43χρονου που βρέθηκε απαγχονισμένος (βίντεο)
- Αντώνης Σρόιτερ: H αποκάλυψη της συζύγου του για την ερώτηση που έκανε στο ChatGPT
- «Δεν έχω ιδέα για τα ροζ πάρτι στο Ντουμπάι», λέει η 26χρονη αστυνομικός για την καταγγελία σε βάρος της
- Πρώτη η Μάρα Ζαχαρέα και το δελτίο του STAR – Η τηλεθέαση στα κεντρικά δελτία ειδήσεων
- Γενέθλια για την Κατερίνα Καινούργιου: Η έκπληξη του Παναγιώτη Κουτσουμπή και το φλογερό φιλί – Βίντεο
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook