Επεισόδια με πυροβολισμούς και μαχαιρώματα σημειώθηκαν το βράδυ της Τρίτης, σε περιοχές των νοτίων προαστίων της Αθήνας.

Συνολικά, τρία αιματηρά περιστατικά σημειώθηκαν την Τρίτη, με το ένα περιστατικό σύμφωνα με την αστυνομία να έχει να κάνει με ερωτική αντιζηλία, ενώ τα άλλα ερευνάται για το εάν πρόκειται για συμπλοκές μεταξύ συμμοριών.

Συγκεκριμένα το βράδυ της Τρίτης, δύο άτομα τραυματίστηκαν σε συμπλοκή συμμοριών. Το ένα συμβάν έγινε κατά τις 11 η ώρα στην πλατεία της Αργυρούπολης, όπου δύο άτομα τραυματίστηκαν μετά από επίθεση με αιχμηρό αντικείμενο. Τα άτομα αυτά με δικό τους μέσο μετέβησαν στο Ασκληπιείο της Βούλας για πρώτες βοήθειες.

Στο ίδιο χρονικό διάστημα στην οδό Νηρέως στη συμβολή της με τη Διός, στη Βούλα, η αστυνομία δέχθηκε τηλεφώνημα για πυροβολισμούς όπου είναι τραυματισμένο ένα άτομο από πυροβολισμό με όπλο 9 χιλιοστών, ενώ στο σημείο βρέθηκαν και κάλυκες.

Οι εμπλεκόμενοι ηλικίας 19-21 ετών ανέφεραν στην αστυνομία πως επρόκειτο για δύο ανεξάρτητα περιστατικά. Το ΕΚΑΒ μετέφερε τα άτομα των συμπλοκών στον Ευαγγελισμό.

Η αστυνομία διερευνά εάν τα δύο παραπάνω περιστατικά συνδέονται μεταξύ τους και πρόκειται για συμπλοκή συμμοριών ή είναι διαφορετικά περιστατικά.

Νωρίτερα το απόγευμα της Τρίτης, στις 7.30 ώρα το απόγευμα στο Παλαιό Φάληρο, τρία άτομα μέσα σε κάποιο αυτοκίνητο, δύο άνδρες και μία γυναίκα. Ξαφνικά εμφανίστηκε ένας άνδρας 38 περίπου ετών και πυροβολεί τους δύο άνδρες που ήταν στο αυτοκίνητο. Από τους πυροβολισμούς τραυματίστηκαν στην ωμοπλάτη και μετέρβησαν και εκείνοι στον Ευαγγελισμό, χωρίς ωστόσο να κινδυνεύει η ζωή τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 38χρονος έχει ένα παιδί με την γυναίκα που βρισκόταν στο αυτοκίνητο με τους δύο άνδρες. Η γυναίκα απειλούσε τον άνδρα πως θα πάρει το παιδί τους και θα φύγουν στην Αλβανία. Έτσι, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, πήρε το όπλο και πυοροβόλησε τα δύο άτομα. Σημειώνεται πως το ένα έκ των δύο ατόμων που ήταν στο αμάξι είναι αδερφός της γυναίκας, και ο άλλος κάποιος φίλος τους.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook