Νέος γύρος επεισοδίων και σήμερα έξω από την ΑΣΟΕΕ με ομάδα 30 – 40 ατόμων να έχουν βγεί έξω από τη Σχολή να πετούν πέτρες και να έχουν ανάψει φωτιές σε κάδους.

Κουκουλοφόροι έχουν στήσει οδοφράγματα επί της οδού Πατησίων και έχουν βάλει φωτιές σε κάδους, με αποτέλεσμα να διακοπεί  αρχικά η κυκλοφορία και στα δύο ρεύματα.

Σύμφωνα με την αστυνομία, περίπου 30- 40 κουκουλοφόροι βγήκαν από το κτίριο της ΑΣΟΕΕ , έβαλαν φωτιά σε κάδους, στήνοντας οδοστρώματα και εκτόξευσαν αντικείμενα προς τους αστυνομικούς των ΜΑΤ.


Οι διμοιρίες απαντούν με χρήση χημικών και με βόμβες κρότου – λάμψης.

Η Πατησίων  έμεινε  κλειστή  για αρκετές ώρες και στα δύο ρεύματα από το ύψος της Κοδριγκτώνος μέχρι τη Λεωφόρο Αλεξάνδρας.

Ωστόσο λίγο μετά τις 3 η Πατησίων άνοιξε όπως ανακοίνωσε η Αστυνομία καθώς απομακρύνθηκαν τα άτομα που προκάλεσαν τα επεισόδια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Αστυνομίας:

«Σήμερα, Πέμπτη 6 Απριλίου 2023, και περί ώρα 14:30 ομάδα περίπου 30 ατόμων εξήλθε από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και έθεσαν φωτιά σε κάδους, τους οποίους μαζί με άλλα αντικείμενα χρησιμοποιούσαν ως οδόφραγμα εκσφενδονίζοντας παράλληλα αντικείμενα προς τις αστυνομικές δυνάμεις.

Περί ώρα 15.00 τα άτομα αποχώρησαν με την επέμβαση των αστυνομικών δυνάμεων της Υποδιεύθυνσης Αποκατάστασης Τάξης, ο δρόμος καθαρίστηκε από συνεργείο και δόθηκε στην κυκλοφορία».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook