Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για το περιστατικό με τους πυροβολισμούς έξω από την ΑΣΟΕΕ κατά τη διάρκεια επεισοδίων το μεσημέρι της περασμένης Τετάρτης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο σημείο των επεισοδίων βρέθηκε ο ηθοποιός και πρόεδρος του ΣΕΗ, Σπύρος Μπιμπίλας.

Ο ίδιος φέρεται να περνούσε με το αυτοκίνητό του από την Πατησίων όταν ομάδα ατόμων κινήθηκε προς το περιπολικό έξω από την ΑΣΟΕΕ. Μάλιστα, ο ηθοποιός φέρεται ότι προτίθεται να καταθέσει υπέρ των αστυνομικών.

Σπύρος Μπιμπίλας, κατεβαίνει υποψήφιος στις επικείμενες εκλογές με το κόμμα της Ζωής Κωνσταντοπούλου «Πλεύση Ελευθερίας».

Την αποκάλυψη ότι υποψήφιος βουλευτής περνούσε με το αυτοκίνητο του από το επίμαχο σημείο και θα καταθέσει υπέρ του αστυνομικού, που πυροβόλησε στον αέρα, κατά τη διάρκεια επεισοδίων έξω από την ΑΣΟΕΕ,επειδή φοβήθηκε για τη ζωή του έκανε ο ΑΝΤ1.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της εκπομπής, «Καλημέρα Ελλάδα», ο Γιώργος Καλλιακμάνης, ενημέρωσε ότι, σε κόκκινο όχημα που βρισκόταν δίπλα στο περιπολικό, βρισκόταν υποψήφιος βουλευτής της Αριστεράς, ο οποίος προτίθεται να καταθέσει υπέρ του αστυνομικούς.

Το όχημα είναι ορατό και στα βίντεο και σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο υποψήφιος βουλευτής θα καταθέσει ότι, η ζωή του αστυνομικού κινδύνεψε.

Υπενθυμίζεται ότι ένας από τους αστυνομικούς πυροβόλησε στον αέρα για εκφοβισμό μέσα από το περιπολικό ώστε να ξεφύγει από την ομάδα διαδηλωτών. Ο αστυνομικός συνελήφθη και αφέθηκε ελεύθερος με εντολή εισαγγελέα ενώ διατάχθηκε η διενέργεια ΕΔΕ για να διαπιστωθεί αν το πλήρωμα του περιπολικού παράκουσε εντολές.

Στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Καλημέρα Ελλάδα» μίλησε ο πρόεδρος των ειδικών φρουρών, Βασίλης Ντούμας, ο οποίος υποστήριξε ότι «δεν μπορούμε να απαγορεύουμε τη διέλευση περιπολικού από την Πατησίων».
«Δημιουργείται σύγχυση του ρόλου του δράστη και του θύματος. Ξεχάσαμε τους μπαχαλάκηδες, δεν αναζητούμε τους δράστες της επίθεσης εναντίον των αστυνομικών που είναι ποινικό έγκλημα και διαρκές έγκλημα και έχουμε βάλει στο στόχαστρο τους αστυνομικούς» πρόσθεσε.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook