Σοκάρει το βίντεο ντοκουμέντο που είδε το φώς της δημοσιότητας με τον ξυλοδαρμού ενός ηλικιωμένου ζευγαριού από τον γιό τους.

Το βίντεο αποκαλύφθηκε χτές από την εκπομπή Live News του MEGA και σήμερα προκάλεσε την παρέμβαση του προϊσταμένου της Εισαγγελίας Πρωτοδικών της Αθήνας, Αντώνη Ελευθεριάνο.

Στο σοκαριστικό βίντεο , εμφανίζεται ο γιος να κακοποιεί τους 80χρονους γονείς του απαιτώντας χρήματα, ενώ πρόσωπα του περιβάλλοντος του ηλικιωμένου ζευγαριού επισκέφθηκαν την Εισαγγελία για να βεβαιώσουν προφορικώς τα καταγγελλόμενα.

Αντικείμενο της έρευνας είναι να διαπιστωθεί αν έχουν διαπραχθεί αδικήματα παράβασης διατάξεων του νόμου περί ενδοικογενειακής βίας. Αξίζει να σημειωθεί ότι πηγές από το χώρο της δικαιοσύνης επισημαίνουν ότι στην παρούσα χρονική στιγμή δεν τίθεται ζήτημα για την τήρηση της αυτόφωρης διαδικασίας (σύλληψη δηλαδή του ή των δραστών) καθώς και οι καταγγέλλοντες είπαν στον εισαγγελέα ότι το συγκεκριμένο περιστατικό συνέβη τον Ιούνιο του 2022.

Ωστόσο, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι καταγγέλλοντες επιβεβαίωσαν ότι υπήρχαν πολλά ανάλογα περιστατικά βίας και πριν από τον Ιούνιο για τα οποία είναι ενημερωμένο το αστυνομικό τμήμα της περιοχής. Για το λόγο αυτό η εισαγγελική λειτουργός η οποία ανέλαβε το χειρισμό της υπόθεσης αναμένεται να αναζητήσει τις παλαιότερες καταγγελίες κι αν αυτές εκκρεμούν, θα συσχετιστούν με την καινούργια έρευνα.

Βίντεο – ντοκουμέντο με τον άγριο ξυλοδαρμό ηλικιωμένου ζευγαριού από τον γιο τους
Αποτροπιασμό προκαλεί βίντεο που έφερε στη δημοσιότητα το MEGA, από τον ξυλοδαρμό ενός ηλικιωμένου ζευγαριού από τον 50χρονο γιο τους στην Πεντέλη.

Αιτία αυτού του τσακωμού, τα κοινόχρηστα της πολυκατοικίας. Ο 50χρονος ζητάει λεφτά, πλησιάζει απειλητικά τον πατέρα του που έχει σοβαρότατα προβλήματα υγείας.

Ο 80χρονος τρομοκρατημένος, με όσες δυνάμεις έχει, όπως μπορεί, φωνάζει βοήθεια.

Οι ηλικιωμένοι ζητούν επανειλημμένα από τον γιο και τη νύφη τους να φύγουν από το σπίτι. Είναι μάταιο.
«Η αστυνομία, το τμήμα Πεντέλης, τους τηλεφωνώ επανειλημμένως, βαρεθήκανε να πηγαινοέρχονται να τους λύσουν τα προβλήματα. Η απάντηση της αστυνομίας είναι να φύγει ένας από την πολυκατοικία. Τους ζητάνε λεφτά, να πουλήσουνε… ο παππούς έχει και ακίνητη περιουσία, και του ζητά να πουλήσει την ακίνητη περιουσία για να τους δώσει τα λεφτά», αποκαλύπτει συγγενής του ηλικιωμένου ζευγαριού.

Οι συγγενείς αποκαλύπτουν πως αυτό συμβαίνει τα τελευταία 10 χρόνια, χωρίς να έχει γίνει τίποτα από την Πολιτεία ώστε οι δύο ηλικιωμένοι να βοηθηθούν. Ένας μάλιστα αποκαλύπτει πως έχουν γίνει μηνύσεις, ενώ η υπόθεση έχει φτάσει τρεις φορές στην Εισαγγελία.

Εικόνες ντροπής, κανένας σεβασμός. Σε κανέναν άνθρωπο δεν αξίζει να βιώνει τέτοιο εφιάλτη, πόσο μάλλον σε δυο ανθρώπους που είναι σήμερα 80 χρονών.

Πριν από δύο μέρες, οι δύο ηλικιωμένοι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο ΚΑΤ αφού η νύφη τους, τους έδειρε.
Ο γιος των ηλικιωμένων τους έχει πάρει το ψυγείο για να μην τρώνε, τους έχει πάρει τα τηλέφωνα για να μην επικοινωνούν και τους έχουν σπάσει την πόρτα για να μπορέσει να μπαινοβγαίνει.
Δείτε το βίντεο

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook