Το παιδί μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Τζάνειο» και διασωληνώθηκε.

Συναγερμός σήμανε στις Αρχές το βράδυ της Παρασκευής μετά τον τραυματισμό ενός 16χρονου από συρμό του Προαστιακού, κοντά στον  σταθμό  “Ταύρος”.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, το συμβάν έγινε στη λεωφόρο Κωνσταντινουπόλεως, στο ύψος της Μηθύμνης.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ανήλικος παρασύρθηκε ενώ προσπαθούσε να διασχίσει τις γραμμέςτου τρένου, σε αφύλαχτη διάβαση.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο οδηγός του προαστιακού ανέφερε στην Τροχαία πως ο νεαρός πετάχτηκε με αποτέλεσμα να μην προλάβει να ακινητοποιήσει το τρένο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το αγόρι ανασύρθηκε τραυματισμένο από τις ράγες, με χτύπημα στο κεφάλι, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο «Τζάνειο» και διασωληνώθηκε. Σύμφωνα με πληροφορίες είναι σε κρίσιμη κατάσταση.

Σύμφωνα με μαρτυρίες δεν είναι η πρώτη φορά που σημειώνεται ατύχημα στο σημείο. «Τα τρένα κορνάρουν αφού έχουν περάσει και η ταχύτητά τους είναι μεγάλη για κατοικημένη περιοχή» τόνισε χαρακτηριστικά κάτοικος της περιοχής. Και πρόσθεσε: «Ακούσαμε τις φωνές και βγήκαμε έξω. Το παιδί ήταν πεσμένο κάτω και είχε αίματα».
«Υπάρχει μόνιμα αυτό το πρόβλημα. Περνάνε παιδιά και η διάβαση αυτή είναι αφύλακτη. Το παιδί αυτό είδα ότι είχε χτυπήσει στο κεφάλι. Ήρθε γρήγορα το ασθενοφόρο και τον πήρε» ανέφερε άλλος κάτοικος της περιοχής.

Προανάκριση διεξάγει η αστυνομία για τις ακριβείς συνθήκες του ατυχήματος.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook