Ένας νεκρός και δύο τραυματίες είναι ο απολογισμός του τροχαίου δυστυχήματος που σημειώθηκε νωρίς το πρωί της Κυριακής στη Λεωφόρο Μεσογείων.

Σοβαρά από το τροχαίο τραυματίστηκε μια 27χρονη γυναίκα που καθόταν στη θέση του συνοδηγού και ελαφρύτερα ο επιβάτης στο πίσω μέρος του οχήματος.

Νεκρός είναι ο οδηγός του μοιραίου οχήματος που ενεπλάκη σε τροχαίο λίγο πριν τις 8 το πρωί της Κυριακής στο ρεύμα ανόδου της λεωφόρου Μεσογείων στη διασταύρωση με την Μιχαλακοπούλου. .

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ το όχημα που οδηγούσε ένας άντρας ηλικίας 30 ετών, εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε με σφοδρότητα σε κολώνα. Η σφοδρότητα της σύγκρουσης φαίνεται ξεκάθαρα από το πόσο παραμορφώθηκε το μπροστά μέρος του οχήματος

Λόγω της σφοδρότητας της σύγκρουσης, χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής για τον απεγκλωβισμό του οδηγού του οχήματος. Συγκεκριμένα στο σημείο επιχείρησαν 10 πυροσβέστες με 2 οχήματα.

Ο 30χρονος, όπως μετέδωσε η ΕΡΤ απεγκλωβίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο σε νοσοκομείο, όπου και κατέληξε. Ωστόσο, στο αυτοκίνητο επέβαιναν δύο ακόμα άτομα.

Ο λόγος για μια 27χρονη γυναίκα που καθόταν στη θέση του συνοδηγού και νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση, αλλά και ένας 28χρονος ο οποίος βρισκόταν στα πίσω καθίσματα και τραυματίστηκε ελαφρύτερα.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook