Τη σιωπή του λύνει 50χρονος άνδρας που φαίνεται σε ένα σοκαριστικό βίντεο να χτυπά άσχημα τους ηλικιωμένους γονείς του.

Το συγκλονιστικό βίντεο που έφερε στο φώς της δημοσιότητας το MEGA, έδειχνε τον 50χρονο να φωνάζει και να κακοποιεί τους ηλικιωμένους γονείς του, γεγονός που προκάλεσε την παρέμβαση του εισαγγελέα που διέταξε τη διερεύνηση της ζοφερής αυτής υπόθεσης.

Ο άνδρας που φαίνεται στο βίντεο να κακοποιεί τους ηλικιωμένους γονείς του, μιλά σήμερα αποκλειστικά στην κάμερα του «LIVE NEWS».

Στην αρχή, λέει ότι είναι εκείνος, αλλά ύστερα ότι δεν θυμάται να το έχει κάνει και εν τέλει ζητά συγγνώμη για το περιστατικό.

«Το βίντεο που βλέπω να πετάω εγώ την μητέρα μου στο κρεββάτι ναι είμαι εγώ. Να τους έχω χτυπήσει εγώ, προσωπικά δεν το θυμάμαι. Αν έχει γίνει κάτι τέτοιο, δεν ξέρω τι να πω. Εγώ ζητάω συγγνώμη, ταπεινά κιόλας, απορώ κι εγώ με τον εαυτό μου πώς ξέφυγα κι έφθασα σε αυτό το σημείο».

Στη πορεία της συνέντευξης στον Κυριάκο Μαντούβαλο, η μνήμη του 50χρονου δείχνει να επανέρχεται. Περιγράφει πώς εκτυλίχθηκαν εκείνη την ημέρα τα γεγονότα, αλλά επιμένει ότι οι ζημιές στο σπίτι των γονιών του δεν έχουν γίνει από τον ίδιο.

«Αρνούμαι κατηγορηματικά τις κατηγορίες ότι έχω καταστρέψει εγώ το σπίτι. Όσο για τα χτυπήματα δεν μπορώ να πω ότι δεν έχω συμμετάσχει σε αυτά, αλλά δεν είναι χτυπήματα που ήθελαν να προκαλέσουν ζημιά. Πήγα να μιλήσω με τον πατέρα μου όπως μου ζήτησε, έχασα τον έλεγχο κι έγινε αυτό που έγινε. Δεν είμαι βίαιος άνθρωπος, αλλά κάποια στιγμή ξέφυγα».

«Με κοροϊδεύουν ότι δεν έχουν λεφτά»
Σε μία από τις σκηνές που κατέγραψε η κάμερα, ο 50χρονος φέρεται να πήγε για πολλοστή φορά να ζητήσει χρήματα από τους γονείς του.

Ενοχλήθηκε γιατί είχαν φρούτα στο ψυγείο. Τα φρούτα, στο δικό του το μυαλό, ήταν απόδειξη ότι είχαν λεφτά και σε εκείνον, επίτηδες, δεν έδιναν.

Ενώ, σε βάρος του βρίσκονται σε ισχύ περιοριστικά μέτρα, εικόνες που έχουν τραβηχτεί το δείχνουν μέσα στο σπίτι.
Ο ίδιος στην κάμερα του LIVE NEWS αρνείται ότι τα παραβιάζει και μετά από λίγο παραδέχεται ότι είδε τους γονείς του πρόσφατα από κοντά.

«Μου έχουν επιβληθεί περιοριστικά μέτρα να μετοικήσω από την κατοικία των γονιών μου, να μην τους πλησιάζω και να μην τους ενοχλώ με οποιοδήποτε μέσο. Προσπαθώ να κάνω οτιδήποτε δυνατόν να τηρήσω αυτούς τους όρους. Τα παιδιά μου τα βλέπω έξω, εκτός πολυκατοικίας για να μην δημιουργηθεί κάποιο άλλο θέμα».

Μια κατάσταση, στη μέση της οποίας βρίσκονται τα δυο ανήλικα παιδιά του. Δυο παιδιά που δεν φταίνε σε τίποτα. Δυο μικρά παιδιά που σίγουρα πρέπει να προστατευτούν. Με την έρευνα για το βίντεο της κακοποίησης του ηλικιωμένου ζευγαριού που διέταξε ο εισαγγελέας να βρίσκεται σε εξέλιξη.

Γιος ηλικιωμένων: «Είναι ένα στημένο περιστατικό»
Σε βίντεο που είχε φέρει στο φως της δημοσιότητας το LIVE NEWS o γιος φαίνεται να προσπάθησε να βάλει φωτιά στο διαμέρισμα, έξω από την κρεβατοκάμαρα των γονιών του, με αποτέλεσμα να βγαίνει έξω και να φωνάζει βοήθεια ο πατέρας του.


Ο γιος των ηλικιωμένων μίλησε για το περιστατικό και δήλωσε: «Είναι ένα στημένο περιστατικό, μου έχουν πει να αναπαράγω ότι και καλά θέλουν να δείξουν ότι περνούν τα πάνδεινα. Να με κατηγορήσουν ότι τους κυνηγάνε κι ότι κινδυνεύουν, οτιδήποτε».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook