Μήνυση σε βάρος του ποδοσφαιριστή του Βόλου για βιασμό κατέθεσε μια ανήλικη μαθήτρια . Εκτός της ομάδας τέθηκε Ισραηλινός ο τερματοφύλακας μόλις έγινε γνωστό το περιστατικό

Συγκεκριμένα σε βάρος του ποδοσφαιριστή Μπόρις Κλέιμαν ασκήθηκε δίωξη για βιασμό, προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ανηλίκου και προμήθεια-κατοχή ναρκωτικών ουσιών προς ιδία χρήση.

Ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε στον ανακριτή από τον οποίο αναμένεται να ζητήσει και να λάβει προθεσμία
Ο τερματοφύλακας της ομάδας του Βόλου Μπόρις Κλέιμαν, συνελήφθη σήμερα το πρωί μετά την καταγγελία μαθήτριας από το Βέλγιο για απόπειρα βιασμού της μέσα σε γνωστό μπαρ στο Κολωνάκι.

Το περιστατικό έγινε τα ξημερώματα της Τρίτης σε γνωστό μπάρ όπου ο τερματοφύλακας της ΠΑΕ Βόλος, Μπόρις Κλέιμαν, είχε πάει για να διασκεδάσει με την παρέα του.

Εκεί ήταν και η μαθήτρια η οποία με άλλους συμμαθητές της βρίσκονται στην Ελλάδα από το Βέλγιο στο πλαίσιο σχολικής εκδρομής.

Την Βελγίδα μαθήτρια που ήταν στο μπαρ με τη παρέα της ο Μπόρις Κλέϊμαν πλησίασε και μόλις αντιλήφθηκε ότι είχε ζαλιστεί από το αλκοόλ άρχισε να κάνει άσεμνες κινήσεις. Η κοπέλα αρνήθηκε να ανταποκριθεί και τότε εκείνος με τη σωματική του δύναμη προσπάθησε να την βιάσει επιμένοντας στην κακοποιητική συμπεριφορά του.

Οι συμμαθητές της που αντιλήφθηκαν τι συνέβαινε, ειδοποίησαν τους συνοδούς τους, οι οποίοι με τη σειρά τους κάλεσαν την αστυνομία, ενώ στο μεταξύ υπήρξε και καβγάς των Βέλγων με τον Ισραηλινό τερματοφύλακα του Βόλου Μπόρις Κλέιμαν και την παρέα του έξω από το μπάρ στην πλατεία Φιλικής Εταιρίας.

Εκεί τους βρήκαν οι αστυνομικοί που τους συνέλαβαν όλους.

Εκτός ομάδας οι Κλέιμαν και Εσκοβάλ
Εν τω μεταξύ, αμέσως μετά τη γνωστοποίηση του περιστατικού η ΠΑΕ Βόλος έθεσε εκτός ομάδας τόσο τον τερματοφύλακα Μπόρις Κλέϊμαν όσο και τον ποδοσφαιριστή Ροντρίγκο Εσκοβάλ.

Η ανακοίνωση
Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Βόλος αναφέρει τα εξής: «Με απόφαση του προέδρου της ΠΑΕ Βόλος κ. Αχιλλέα Μπέου, έχουν τεθεί εκτός ομάδας οι Μπόρις Κλέιμαν και Ροντρίγκο Εσκοβάλ και έχει ξεκινήσει η διαδικασία για διακοπή των συμβολαίων τους. Ήδη έχουν ενημερωθεί οι μάνατζέρ τους».

Ο Κλέιμαν αρνείται τις κατηγορίες για βιασμό και τα ρίχνει στην ανήλικη
Ο Κλέιμαν είναι μόνος του στο κελί και σε κακή ψυχολογική κατάσταση. Ο ποδοσφαιριστής όχι μόνο αρνείται τα πάντα αλλά υποστηρίζει, μάλιστα, ότι η ανήλικη μαθήτρια ήταν αυτή που τον προσέγγισε ερωτικά.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook