Ο Μπόρις Κλέϊμαν υπεραμύνεται της αθωότητας στην υπόθεση του βιασμού της 17χρονης σε μπαρ στο Κολωνάκι.

Ο Μπόρις Κλέιμαν μέσω του δικηγόρου μάλιστα δηλώνει ότι «περιμένουν να ανοίξουν οι κάμερες για να αποδείξουν ότι δεν έγινε βιασμός», ενώ ο τερματοφύλακας αρνείται και την κατηγορία της χρήσης ναρκωτικών λέγοντας πως η ποσότητα που βρέθηκε δεν ήταν δική του.

Με δηλώσεις του στο Ισραήλ και συγκεκριμένα στο δίκτυο «Sport 5», ο συνήγορος του πρώην -πλέον- τερματοφύλακα του Βόλου, τόνισε πως δεν υπάρχει κανένας βιασμός, αναφορικά με την υπόθεση στην οποία εμπλέκεται ο πελάτης του και περιμένει το άνοιγμα των καμερών ασφαλείας για να αποδειχθεί, όπως αναφέρει.
«Του έδωσαν ψωμί και κάποια σνακ, αλλά δεν θέλει να φάει. Είναι έξαλλος για τις κατηγορίες σε βάρος του.

Περιμένουμε τις κάμερες για να αποδείξουμε όσα λέει ο Μπόρις. Δεν υπήρχε κανένας βιασμός, τα ναρκωτικά που λέγεται πως βρήκαν δεν ήταν δικά του και μάλιστα είναι έτοιμος να υποβληθεί σε εξετάσεις για να το αποδείξει. Τα παιδιά με τα οποία διαπληκτίστηκε ήταν μεθυσμένα και έψαχναν καβγά. Έτυχε ο Μπόρις και κάποιοι άλλοι να βρίσκονται στο λάθος σημείο, τη λάθος στιγμή. Έχετε ακούσει μόνο τη μία πλευρά. Ο Μπόρις ισχυρίζεται πως είναι αθώος. Μη βιάζεστε να τελειώσετε την καριέρα και τη ζωή του. Δεν υπήρχε καμία σεξουαλική επαφή. Τον κατηγορούν για βιασμό, που δεν έγινε ποτέ», δήλωσε.

«Ωστόσο, ορισμένα από τα ελληνικά μέσα ενημέρωσης συνεχίζουν να υποστηρίζουν ότι πρόκειται για βιασμό και όχι για άσεμνη πράξη ή παρενόχληση χαμηλού επιπέδου, όπως πιστεύουν ορισμένα από τα ΜΜΕ. Η κοπέλα, που θα κλείσει τα 18 σε περίπου μια εβδομάδα, δεν έκανε την καταγγελία η ίδια, αλλά ένας από τους δασκάλους που ήταν παρών στο μπαρ, με όσους νεαρούς Βέλγους ήρθαν στην Ελλάδα στο πλαίσιο ενός ταξιδιού. Σήμερα η κοπέλα υποτίθεται ότι θα καταθέσει και τότε η εικόνα θα ξεκαθαρίσει.

Ο Κλέιμαν, ή οποιοσδήποτε από το περιβάλλον του, δεν έχει επικοινωνήσει ακόμη με το Υπουργείο Εξωτερικών ή με τον Ισραηλινό πρέσβη στην Ελλάδα για να βοηθήσει. Εφόσον δεν έχει υποβληθεί αίτηση, δεν θα παρέμβει το Υπουργείο Εξωτερικών ή η πρεσβεία. Η διαδικασία στο εξωτερικό είναι ότι αν συλληφθεί άτομο με αλλοδαπή υπηκοότητα, τον ρωτούν αν είναι διατεθειμένος να ενημερώσει την πρεσβεία της χώρας του, αλλά δεν χρειάζεται να συμφωνήσει με αυτό. Λόγω του ότι το θέμα ήταν ευρέως και δημοσιεύθηκε στα ελληνικά μέσα ενημέρωσης και αργότερα στο Ισραήλ, η Πρεσβεία του Ισραήλ στην Ελλάδα επικοινώνησε με τον δικηγόρο του και έλεγξε αν χρειάζονται περισσότερη βοήθεια», ανέφερε ο δικηγόρος του Μπόρις Κλέιμαν στο δίκτυο «Sport 5».

Σε βάρος του Μπόρις Κλέϊμαν έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για βιασμό, προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας σε βάρος ανηλίκου και προμήθεια και κατοχή ναρκωτικών ουσιών προς ιδία χρήση.

Ο πρώην τερματοφύλακας του Βόλου κρατείται και θα απολογηθεί αύριο Πέμπτη.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook