Στη φυλακή οδηγήθηκε μετά την απολογία του, ο 33χρονος αστυνομικός που συνελήφθη επ’ αυτοφώρω να διακινεί ναρκωτικά χρησιμοποιώντας μάλιστα το περιπολικό.

Προφυλακίστηκαν μετά τη πολύωρη απολογία τους ενώπιον του ανακριτή ο 33χρονος αστυνομικός που διακινούσε ναρκωτικά με το περιπολικό αλλά και ο γείτονας του που τον προμήθευε.

Ο επίορκος αστυνομικός bodybuilder αρνήθηκε την κατηγορία της διακίνησης και ισχυρίστηκε ότι κατείχε την ποσότητα των ναρκωτικών για προσωπική του χρήση.

«Αρνήθηκε την τέλεση των πράξεων που του αποδίδονται προσδιόρισε με μεγαλύτερη ακρίβεια τον χαρακτηρισμό της πράξης και πιστεύουμε ότι το προσεχές διάστημα θα αποδείξουμε ότι δεν είχε σχέση με τις επιβαρυντικές περιπτώσεις του νόμου», δήλωσε οπ δικηγόρος του.

Ο γείτονας και προμηθευτής του αστυνομικού ισχυρίστηκε ότι τα ναρκωτικά που βρέθηκαν σε ειδική κρύπτη στο σπίτι του δεν ήταν δικά του αλλά ότι τα έκρυβε για λογαριασμό τρίτου προσώπου.

«Έχουμε ομολογία τουλάχιστον για την αποθήκευση των ναρκωτικών παρόλα αυτά η εμπλοκή του δεν είναι τόσο μεγάλη όσο αναγράφεται στο διαβιβαστικό της ΕΛ.ΑΣ.», είπε ο κ. Παπαιωαννίδης, δικηγόρος του προμηθευτή.
Όσο για τον 34χρονο ειδικό φρουρό που κατηγορείται ότι ψώνιζε ναρκωτικά από τον αστυφύλακα συνάδελφό του αφέθηκε ελεύθερος χωρίς περιοριστικούς όρους.

Ο Δημήτρης Ζορμπάς, δικηγόρος του 34χρονου ειδικού φρουρού δήλωσε ότι οι ποσότητες εξυπηρετούσαν τη δική του χρήση και πράγματι βρέθηκε πολύ μικρή ποσότητα στο σπίτι του.

«Παράδοση»… από το μπαλκόνι
Ο αστυφύλακας κατηγορείται ότι έκρυβε τα ναρκωτικά ακόμη και στο ρεζερβουάρ του αυτοκινήτου ενώ φέρεται να έλεγε στους πελάτες του, να καταθέτουν χρήματα στον τραπεζικό λογαριασμό της συντρόφου του.

Σε νέο βίντεο που φέρνει στο φως το MEGA φαίνεται ο αστυφύλακας που πρωταγωνιστούσε σε βίντεο κλιπ τράπερ να βρίζει και να κάνει άσεμνες χειρονομίες.

Οι αδιάφθοροι παρακολουθούσαν τον αστυνομικό από τον περασμένο Οκτώβριο. Τον είχαν δει να πετά συσκευασία με ουσίες σε πελάτη, ακόμα και από το μπαλκόνι του σπιτιού του.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook