Τον ισχυρισμό ότι απλώς χόρεψε με την 17χρονη μαθήτρια και δεν υπήρξε βιασμός προέβαλε στην απολογία του ο Μπόρις Κλέϊμαν.

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε ο πρώην τερματοφύλακας του Βόλου Μπόρις Κλέϊμαν , ο οποίος κατηγορείται για βιασμό σε βάρος 17χρονης μαθήτριας από το Βέλγιο σε μπάρ του Κολωνακίου τα ξημερώματα της περασμένης Τρίτης. Ειδικότερα ο πρώην τερματοφύλακας του Βόλου απολογήθηκε για τρείς κατηγορίες:

Του βιασμού (κακούργημα με επαπειλούμενη ποινή μέχρι 10 χρόνια κάθειρξης)

Της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας ανηλίκου.Και

Της προμήθεια, κατοχή ναρκωτικών ουσιών προς ιδία χρήση

Μετά την απολογία του με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση 20.000 ευρώ.

«Δεν έκανα τίποτε , θα δείτε ότι δεν έκανα τίποτα», φέρεται να είπε ο Μπόρις Κλέϊμαν

Ο Μπόρις Κλέϊμαν υποστηρίζει ότι δεν διέπραξε οποιαδήποτε πράξη βίας και ότι δεν έκανε τίποτε παράνομο σε βάρος της 17χρονης. Όπως φέρεται να ισχυρίστηκε , με την μαθήτρια στο μπαρ  χόρεψαν και δεν συνέβη τίποτε άλλο ανάμεσα τους.

Υποστήριξε ακόμη , πως τα αποτελέσματα των ιατροδικαστικών εξετάσεων και η σύγκριση με το δείγμα γενετικού υλικού που έδωσε θα τον δικαιώσουν

Πριν την έναρξη της απολογία του στον ανακριτή κατέθεσαν δύο μάρτυρες , ο ποδοσφαιριστής του Βόλου, Ροντρίγκο Εσκοβάλ αλλά και οι φυσιοθεραπευτής Ηλίας Τιμπαλάκης, που ήταν μαζί του το βράδυ της περασμένης Τρίτης στο μπαρ στο Κολωνάκι. Και οι δύο φέρεται να κατέθεσαν ότι δεν έγινε καμία πράξη βιασμού σε βάρος της 17χρονης.

Το αδίκημα για το οποίο ο κατηγορούμενος απολογήθηκε, έλαβε χώρα, σύμφωνα με τα στοιχεία της δικογραφίας ξημερώματα της Μ.Τρίτης σε μπαρ στο Κολωνάκι. Η 17χρονη βρίσκονταν στο συγκεκριμένο μπαρ με συμμαθητές της από το Βέλγιο στο πλαίσιο σχολικής εκδρομής.

Η κατάθεση της 17χρονης
Η ανήλικη Βελγίδα περιέγραψε με λεπτομέρειες τη δική της εκδοχή για όσα συνέβησαν στο μπαρ του Κολωνακίου, στην κατάθεσή της στους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Συντάγματος.

«Διασκεδάζαμε με τους συμμαθητές μου στο μπαρ, όταν με προσέγγισε ένας άνδρας που μου συστήθηκε ως Μπόρις. Ήπιαμε κάποια ποτά. Αρχικά με φλέρταρε διακριτικά και συζητούσαμε. Κάποια στιγμή μού είπε να πάμε σε άλλον χώρο του καταστήματος που ήταν σαν πριβέ σημείο, όπου κάθονταν εκείνος και ο φίλος του, για να συζητήσουμε», ανέφερε η νεαρή Βελγίδα. Και συνέχισε: «Εκεί ήρθε επιθετικά πάνω μου και εγώ τον απώθησα. Κάποια στιγμή μού σήκωσε τη φούστα και ασέλγησε με το χέρι του […]. Του είπα ότι δεν θέλω να κάνω κάτι ερωτικό μαζί του και τον έσπρωξα. Εκείνος με άρπαξε με δύναμη και με ακινητοποίησε, επιχειρώντας να συνεχίσει να με κακοποιεί σεξουαλικά. Κατάφερα να ξεφύγω, βγήκα έξω και είπα στους φίλους μου τι έγινε»

Μετά απ αυτό η παρέα της Βεγλίδας μαθήτρια τσακώθηκε με την παρέα του Μπόρις Κλέϊμαν και το επεισόδιο συνεχίστηκε με καβγά εκτός του μπαρ στην πλατεία Φιλικής Εταιρίας, όπου συνελήφθησαν όλοι και προσήχθησαν στο αστυνομικό τμήμα Συντάγματος, όπου πήγε και η 17χρονη και κατήγγειλε την κακοποίηση της υποβάλλοντας μήνυση κατά του πρώην τερματοφύλακα

Παρέμβαση εισαγγελέα για τη δημοσιοποίηση βίντεο και φωτογραφιών στο ανακριτικό γραφείο

Παράλληλα την παρέμβαση του προϊσταμένου της εισαγγελίας Πρωτοδικών της Αθήνας Αντώνη Ελευθεριάνου προκάλεσε η δημοσιοποίηση βίντεο και φωτογραφιών από τα ανακριτικά γραφεία όπου βρέθηκε σήμερα για να απολογηθεί ο ποδοσφαιριστής Μπόρις Κλέιμαν.

Συγκεκριμένα, ο κ. Ελευθεριάνος με παραγγελία του στη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος ζητεί τη διενέργεια έρευνας προκειμένου να διαπιστωθεί εάν έχει παραβιαστεί το άρθρο 8 παρ. 2 του ν.3090/2002. Σε καταφατική περίπτωση ζητείται η τήρηση της αυτόφωρης διαδικασίας για τους υπαιτίους.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook