Άγνωστος εμβόλισε περιπολικό κατά τη διάρκεια καταδίωξης, στα Άνω Λιόσια ξέφυγε και αναζητείται.

Το επεισόδιο ξεκίνησε αργά χτες το βράδυ στην συμβολή των οδών Φυλής και Βλαστού στα Άνω Λιόσια, όταν ένας άντρας που επέβαινε σε αυτοκίνητο, πυροβόλησε τρεις φορές εναντίον ενός άλλου αυτοκινήτου, στο οποίο επέβαιναν δύο άτομα.

Στο σημείο έφτασε περιπολικό της Αστυνομίας που καταδίωξε το αυτοκίνητο που δέχτηκε τις σφαίρες, ωστόσο ο οδηγός του προσπάθησε να διαφύγει και προφανώς να αποφύγει τον έλεγχο.

Στην προσπάθεια του αυτή ο οδηγός του αυτοκινήτου δεν δίστασε να εμβολίσει το περιπολικό, προκαλώντας ευτυχώς μόνον υλικές ζημιές.

Στην περιοχή, όπου σημειώθηκαν οι πυροβολισμοί, έγινε έρευνα και εντοπίστηκαν τρεις κάλυκες των 22 mm και ένα κινητό τηλέφωνο.

Ακόμη, στην οδό Αναγέννησης στα Άνω Λιόσια βρέθηκε το αυτοκίνητο που δέχτηκε πυρά, χωρίς επιβαίνοντες, ενώ το άλλο όχημα στο οποίο επέβαινε ο ένοπλος που πυροβόλησε, εξαφανίστηκε και αναζητείται, όπως φυσικά και ο ένοπλος.

Ο δράστης των πυροβολισμών φέρεται να έχει ταυτοποιηθεί και να αναζητείται, ενώ το περιστατικό των πυροβολισμών φέρεται να σχετίζεται με αντίποινα για περιστατικό που έγινε νωρίτερα το απόγευμα της Μεγάλης Πέμπτης, στον Ασπρόπυργο.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook