Νεκροί είναι τέσσερις μετανάστες και ο 46χρονος Έλληνας οδηγός του δεύτερου ΙΧ με το οποίο συγκρούστηκε μετωπικά το αυτοκίνητό που τους μετέφερε.

Σφοδρό τροχαίο δυστύχημα πριν λίγη ώρα, σημειώθηκε στην Εγνατία Οδό, κοντά στον κόμβο της Μέστης όταν ένα ΙΧ αυτοκίνητο έφυγε από το δρόμο , πέρασε στο αντίθετο ρεύμα, και συγκρούσθηκε με διερχόμενο όχημα.

Στο σημείο σύμφωνα με το evros24.gr έφτασαν άμεσα 4 περιπολικά, 2 πυροσβεστικά οχήματα και αρκετά ασθενοφόρα.

Μέχρι στιγμής, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, υπάρχουν 5 νεκροί και επτά σοβαρά τραυματίες.
Πιο αναλυτικά το αυτοκίνητο με τους 10 παράνομους μετανάστες ήταν αυτό που ξέφυγε από την πορεία του και μπήκε στο αντίθετο ρεύμα. Στη συνέχεια συγκρούστηκε μετωπικά με άλλο διερχόμενο όχημα.

O οδηγός του δεύτερου οχήματος που επέστρεφε από την Κομοτηνή προς την Αλεξανδρούπολη είναι μεταξύ των νεκρών.


Λόγω της σύγκρουσης έχασαν ακαριαία τη ζωή τους τέσσερις από τους παράνομους μετανάστες με τους υπόλοιπους έξι και τον οδηγό του ΙΧ, έναν 46 Έλληνα , να μεταφέρονται βαρύτατα τραυματισμένοι στο νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης.

Όπως, όμως, έγινε αργότερα γνωστό ο Έλληνας οδηγός δυστυχώς κατέληξε κατά τη διάρκεια χειρουργείου στο οποίο υποβλήθηκε.

Εκφράζονται, δε, φόβοι ότι ο αριθμός των θυμάτων μπορεί να αυξηθεί καθώς από τους επτά τραυματίες που μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο μόλις για δύο έκριναν οι γιατροί ότι δεν κινδυνεύει η ζωή τους.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook