Νέα μήνυση κατά γνωστού σκηνοθέτη-ηθοποιού, το όνομα του οποίου έχει απασχολήσει την κοινή γνώμη τις τελευταίες ημέρες, κατατέθηκε στην εισαγγελία πρωτοδικών της Αθήνας.

Ο μηνυτής σήμερα είναι 25 ετών και δεν έχει σχέση με τον καλλιτεχνικό χώρο. Ο ίδιος περιγράφει ότι έπεσε θύμα βιασμού σε ηλικία 14 ετών το 2010, όταν ήταν μαθητής της Β’ Γυμνασίου από τον γνωστό καλλιτέχνη, ο οποίος φέρεται να προσέγγισε το 14χρονο σε πλατεία στο κέντρο της Αθήνας, με την υπόσχεση ότι θα τον βοηθήσει να αναδειχθεί στον καλλιτεχνικό χώρο.
Ο μηνυτής αναφέρεται και για άλλα παιδιά που ο σκηνοθέτης δεχόταν στο σπίτι του…

Είναι η δεύτερη μήνυση που κατατίθεται στην Εισαγγελία για βιασμό και αφορά το ίδιο μηνυόμενο πρόσωπο.

«Δεν έχει παραγραφεί…»

Ο δικηγόρος του μηνυτή, Γιάννης Βλάχος δήλωσε:

«Το έγκλημα τιμωρείται ως κακούργημα και δεν έχει παραγραφεί. Ως δράστης πασίγνωστος σκηνοθέτης-ηθοποιός, το όνομα του οποίου απασχολεί τελευταίως εντόνως τη δημοσιότητα. Ζητώ να παρέμβει άμεσα και να κινήσει τις διαδικασίες δικαστικής διερεύνησης της μήνυσης, διότι από τα πραγματικά περιστατικά και από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της πράξης προκύπτει ιδιαίτερα υψηλός βαθμός επικινδυνότητας του φερομένου ως δράστη στο κοινωνικό σύνολο».

Από τη μεριά της, η κ. Μενδώνη κατάθεσε σήμερα το πρωί μηνυτήρια αναφορά-υπόμνημα στην εισαγγελία του Αρείου Πάγου, ζητώντας να διερευνηθεί η υπόθεση σε βάθος από τη δικαιοσύνη.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook