Προκλητικός ο Χριστόφορος Ζαραλίκος κάνει δήθεν σάτιρα εμπαίζοντας το θύμα βιασμού που έχει καταγγείλει τον Αλέξη Γεωργούλη.

Προκλητικός ο Χριστόφορος Ζαραλίκος κάνει δήθεν σάτιρα εμπαίζοντας το θύμα βιασμού που έχει καταγγείλει τον Αλέξη Γεωργούλη.

Ο Χριστόφορος Ζαραλίκος, ο stand up comedian -που δεν κρύβει τη συμπάθειά του προς τον ΣΥΡΙΖΑ – έκανε μια απαράδεκτη εμφάνιση, με αφορμή το θόρυβο που προκάλεσε η καταγγελία σε βάρος του Αλέξη Γεωργούλη για βιασμό και ξυλοδαρμό στις Βρυξέλλες μιας νέας γυναίκας, ενώ στο κάδρο έβαλε και την Εύα Καϊλή .

Στο τελευταίο του επεισόδιο που ανέβασε στο YouΤube, εμφανίστηκε με ένα t-shirt που έγραφε: «Βέλγιο: ούτε να κλέψεις μπορείς, ούτε να γ@μ#$εις».

Όπως ήταν φυσικό ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων στο διαδίκτυο με τους χρήστες να τον επικρίνουν για τη στάση του

«Η αισχρότητα και η απόλυτη ξεφτίλα σε μία φωτογραφία @zaralikos είναι βιασμός και κακοποίηση», «το όσκαρ του καλύτερου πλυντηρίου πηγαίνει στον Ζαραλίκο ο οποίος αναφέρεται σε μια καταγγελία για βιασμό και σωματική κακοποίηση ως: “ΝΑ Γ@Μ#$€ΙΣ” Η ξεφτίλα κάποιων δεν έχει όρια…» και «αθλιότητα» είναι μερικά μόνο από τα σχόλια που γράφονται από την πλειοψηφία στο Τwitter.

Δείτε μερικές από τις αναρτήσεις οργής κατά Ζαραλίκου:

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook