Προκλητικός ο Χριστόφορος Ζαραλίκος κάνει δήθεν σάτιρα εμπαίζοντας το θύμα βιασμού που έχει καταγγείλει τον Αλέξη Γεωργούλη.

Προκλητικός ο Χριστόφορος Ζαραλίκος κάνει δήθεν σάτιρα εμπαίζοντας το θύμα βιασμού που έχει καταγγείλει τον Αλέξη Γεωργούλη.

Ο Χριστόφορος Ζαραλίκος, ο stand up comedian -που δεν κρύβει τη συμπάθειά του προς τον ΣΥΡΙΖΑ – έκανε μια απαράδεκτη εμφάνιση, με αφορμή το θόρυβο που προκάλεσε η καταγγελία σε βάρος του Αλέξη Γεωργούλη για βιασμό και ξυλοδαρμό στις Βρυξέλλες μιας νέας γυναίκας, ενώ στο κάδρο έβαλε και την Εύα Καϊλή .

Στο τελευταίο του επεισόδιο που ανέβασε στο YouΤube, εμφανίστηκε με ένα t-shirt που έγραφε: «Βέλγιο: ούτε να κλέψεις μπορείς, ούτε να γ@μ#$εις».

Όπως ήταν φυσικό ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων στο διαδίκτυο με τους χρήστες να τον επικρίνουν για τη στάση του

«Η αισχρότητα και η απόλυτη ξεφτίλα σε μία φωτογραφία @zaralikos είναι βιασμός και κακοποίηση», «το όσκαρ του καλύτερου πλυντηρίου πηγαίνει στον Ζαραλίκο ο οποίος αναφέρεται σε μια καταγγελία για βιασμό και σωματική κακοποίηση ως: “ΝΑ Γ@Μ#$€ΙΣ” Η ξεφτίλα κάποιων δεν έχει όρια…» και «αθλιότητα» είναι μερικά μόνο από τα σχόλια που γράφονται από την πλειοψηφία στο Τwitter.

Δείτε μερικές από τις αναρτήσεις οργής κατά Ζαραλίκου:

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις