Μετά από 96 ώρες χωρίς ρεύμα και νερό οι πολίτες προσπαθούν να επιβιώσουν με κάθε τρόπο.

Άλλοι λιώνουν χιόνι και το ρίχνουν στην τουαλέτα, άλλοι προσπαθούν να ζεσταθούν μέσα στα σπίτια τους τυλιγμένοι με κουβέρτες ενώ στον Άγιο Στέφανο ένα ζευγάρι προσπαθεί αν συντηρήσει το γάλα των παιδιών της μέσα στο χιόνι.

«Ξεχασμένοι» στην Αττική

Ζουν λίγα χιλιόμετρα από το κέντρο της Αθήνα. Κι όμως χιλιάδες οικογένειες παραμένουν εγκλωβισμένες μέσα στο σπίτι τους. Ένα ηλικιωμένο ζευγάρι είναι τυλιγμένο στις κουβέρτες του, βρίσκεται χωρίς νερό ρεύμα για τέταρτη ημέρα με μοναδική παρέα ένα ραδιοφωνάκι.

Η οικογένεια Μιχαλόπουλου στον Άγιο Στέφανο προσπαθεί να διατηρήσει έστω το γάλα των παιδιών στο χιόνι. Τα δύο μικρά παιδιά 2 και 7 ετών της οικογένειας ζωγραφίζουν και παίζουν όσο ακόμη έχει φως

Εικόνες άλλης δεκαετίας

Εικόνες άλλης δεκαετίας σχεδόν σε όλα τα σπίτια που μένουν ακόμη χωρίς ρεύμα. Τρόφιμα στον πάγο και μαγείρεμα στο τσουκάλι.

Οικογένειες αναγκάζονται να στείλουν τα παιδιά τους σε συγγενικά σπίτια καθώς η θερμοκρασία εντός του σπιτιού δεν ξεπερνά τους 8 βαθμούς.

Για τέταρτη μέρα και οι δρόμοι στο Διόνυσο είναι γεμάτοι χιόνι. Οι κάτοικοι με δυσκολία διασχίζουν τον δρόμο ακόμη και για το σούπερ μάρκετ.

Από το Mega

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook