Ο 34χρονος είχε δολοφονήσει την μητέρα του πυροβολώντας την με καραμπίνα στην Χαλκηδόνα και είχε εξαφανιστεί

Εντοπίστηκε και συνελήφθη ο 34χρονος που είχε σκοτώσει την μητέρα του πυροβολώντας την με καραμπίνα μέσα σε αυτοκίνητο στη Χαλκηδόνα της Θεσσαλονίκης.

Ο μητροκτόνος εντοπίστηκε και συνελήφθη μέσα σε οικοδομή στην Τούμπα , ενώ η αστυνομία είχε εκφράσει φόβους ότι μπορεί να είχε βάλει τέλος στη ζωή του, καθώς είχε αφήσει και σημείωμα στο σπίτι που έμενε με την μητέρα του.

Σε ερώτηση των αστυνομικών που τον εντόπισαν για του που κρυβόταν τόσο καιρό, ο 34χρονος απάντησε πως «περιπλανιόμουν, αλλαζα σημεία που κοιμόμουν, δεν είχα κάποιο σταθερό μέρος να μένω». Όταν εντοπίστηκε φαινόταν να τα έχει «χαμένα».

Σοκ είχε προκαλέσει στην ελληνική κοινωνία η δολοφονία μιας ηλικιωμένης, από τον 34χρονο γιο της, στην Θεσσαλονίκη.

Λίγες ώρες μετά τον εντοπισμό του θύματος, οι έρευνες των Αρχών ταυτοποίησαν τον δράστη της δολοφονίας, ο οποίος είναι ο 34χρονος γιος της και σήμερα τον εντόπισαν και προχώρησαν στη σύλληψή του.

Ο 34χρονος είχε σκοτώσει την 71χρονη μητέρα του, πυροβολώντας τη στο κεφάλι, μέσα σε αυτοκίνητο στην περιοχή της Χαλκηδόνας, στις αρχές Απριλίου κι έκτοτε αναζητούνταν.

Η ενημέρωση της Αστυνομίας αναφέρει: «Πρωινές ώρες σήμερα εντοπίστηκε και συνελήφθη σε περιοχή της Τούμπας, 34χρονος ημεδαπός ο οποίος είχε ταυτοποιηθεί ως δράστης για την ανθρωποκτονία της μητέρας του, που έλαβε χώρα περί τις αρχές του τρέχοντος μήνα στη Χαλκηδόνα. Θα ακολουθήσει νεότερη ενημέρωση».

Σύμφωνα με τα όσα είχαν γίνει γνωστά μετά τη δολοφονία της ηλικιωμένης , δράστης και θύμα αντιμετώπιζαν ψυχολογικά προβλήματα

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook