Ένας νεκρός, και 6 τραυματίες είναι ο απολογισμός από το τροχαίο δυστύχημα που συνέβη τα ξημερώματα της Κυριακής στον Πλαταμώνα , όταν λεωφορείο του ΚΤΕΛ συγκρούστηκε με δύο ΙΧ αυτοκίνητα.

Νεκρός από το τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στη 01:30 τα ξημερώματα της Κυριακής (23.4.2023) στην Εθνική Οδό Αθηνών – Θεσσαλονίκης στο ύψος της σήραγγας του Πλαταμώνα, είναι ένας νέος μόλις 19 ετών.

Οι τραυματίες από το τροχαίο δυστύχημα είναι 6 , όλοι τους νέοι άνθρωποι, όπως αναφέρει το thestival.gr. Το ΚΤΕΛ που εκτελούσε το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη – Αθήνα , κάτω από αδιευκρίνιστικες συνθήκες συγκρούστηκε με δύο αυτοκίνητα που ήταν σταματημένα στη Λωρίδα Εκτακτης Ανάγκης (ΛΕΑ) επί της ΠΑΘΕ.


Στο ίδιο αυτοκίνητο που επέβαινε ο άτυχος 19χρονος τραυματίστηκαν σοβαρά τρεις άνδρες, 19, 22 και 34 ετών. Από το δεύτερο όχημα τραυματίστηκαν ελαφρά άλλα τρία άτομα, όπως αναφέρει το thestival.gr.
Ο οδηγός του λεωφορείου συνελήφθη και σχηματίζεται δικογραφία σε βάρος του.

Τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος ερευνώνται.

Στο λεωφορείο του ΚΤΕΛ επέβαιναν συνολικά 77 άτομα, τα οποία είναι καλά στην υγεία τους και συνέχισαν το δρομολόγιο προς Αθήνα με άλλο υπεραστικό λεωφορείο. Λόγω της σύγκρουσης, αρχικά έκλεισε το ρεύμα προς Αθήνα στην ΠΑΘΕ, ενώ αυτή την ώρα η κυκλοφορία διεξάγεται από μια λωρίδα.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook