Συνεχίζει να καίει η φωτιά που ξέσπασε σήμερα το πρωί σε κτήριο στην οδό Αιόλου, στο κέντρο της Αθήνας.

Η κατάσβεση της φωτιάς συνεχίζεται με εντατικούς ρυθμούς στο εγκαταλελειμμένο κτίριο στο κέντρο της Αθήνας, στη συμβολή των οδών Αιόλου και Αγίας Ειρήνης. Επιχειρούν 7 οχήματα με 21 πυροσβέστες.


Συνεχίζεται η κατάσβεση της πυρκαγιάς που ξέσπασε της πρωινές ώρες σε εγκαταλελειμμένο κτίριο στο κέντρο της Αθήνας, και συγκεκριμένα στη συμβολή των οδών Αιόλου και Αγίας Ειρήνης. Επιχειρούν 7 οχήματα με 21 πυροσβέστες.


Υπάρχουν, μάλιστα φόβοι για κατάρρευση τμήματος του εγκαταλελειμμένου κτηρίου. Άνθρωποι που βρίσκονται επί της Αιόλου αναφέρουν ότι πέφτουν συνεχώς κομμάτια του.


Κάτω από το φλεγόμενο κτίριο υπάρχει ξενοδοχείο και σύμφωνα με την ΕΡΤ μαρτυρίες ανθρώπων που διέμεναν σε αυτό, από το πρωί οι πυροσβεστικές δυνάμεις τους ζήτησαν να το εκκενώσουν και να απομακρυνθούν από την περιοχή, καθώς είναι πολύ επικίνδυνο αφού πέφτουν κομμάτια. Αυτή την ώρα, η φωτιά έχει επεκταθεί στην οροφή ενός διπλανού κτιρίου στο οποίο στεγάζεται ένα μεξικάνικο εστιατόριο.

Οι καπνοί που βγαίνουν από κτήριο έχουν δημιουργήσει μια αποπνικτική ατμόσφαιρα στον δρόμο, ενώ οι Αρχές έχουν κλείσει την οδό Καραγεώργη Σερβίας, από το ύψος της Πλατείας Συντάγματος.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook