Γιάννης Λύρας: «Δεν υπήρξε διαπληκτισμός με την ηλικιωμένη, ούτε θέμα με τα κοινόχρηστα» – Απέσυραν τις μηνύσεις (video)
Αίσιο τέλος είχε η διένεξη μεταξύ του γνωστού πλαστικού χειρουργού Γιάννη Λύρα και μιάς ηλικιωμένης γυναίκας.
Οι δύο πλευρές που είχαν αλληλομηνυθεί «έδωσαν τα χέρια» και το θέμα που λέγεται ότι είχε ανακύψει με αφορμή τα κοινόχρηστα θεωρείται λήξαν.
Όπως έγινε γνωστό ο Γιάννης Λύρας είχε περάσει το Σαββατοκύριακο στα κρατητήρια του αστυνομικού τμήματος Κηφισιάς καθώς η γυναίκα κατέθεσε μήνυση σε βάρος του μετά από καβγά που φέρεται να είχαν για τα κοινόχρηστα. Όμως, το μεσημέρι της Δευτέρας, οι δύο πλευρές κατέληξαν σε συμβιβασμό και αποφάσισαν να μην δώσουν συνέχεια στα δικαστήρια.
Σύμφωνα με πληροφορίες, νωρίτερα από την Εισαγγελία είχε ασκηθεί ποινική δίωξη σε βάρος του πλαστικού χειρουργού για απειλή, σωματική βλάβη και εξύβριση και στη συνέχεια ο ίδιος παραπέμφθηκε στο Aυτόφωρο να δικαστεί. Πλην όμως η υπόθεση αυτή έκλεισε.
Σε δηλώσεις του έξω από τα δικαστήρια ο Γιάννης Λύρας είπε ότι δεν υοήρξε καμμία διαφωνία για τα κοινόχρηστα , ούτε διαπληκτίστηκε ο ίδιος με την ηλικιωμένη καθώς έλλειπε και από το σπίτι του στην Κηφισιά.
«Δεν υπήρξε τίποτα. Καμία λεκτική αντιπαράθεση, ούτε τίποτα. Δεν ήμουν καν στο σπίτι μου. Το θέμα ήταν απειλή, εκφοβισμός για το 3χρονο τέκνο μου από υπερήλικα άτομο, το οποίο συμπαθώ και ιδιαιτέρως» τόνισε σε δηλώσεις του ο κ. Λύρας.
Και πρόσθεσε: «Εγώ έκανα κατευθείαν τις κινήσεις προς την Δικαιοσύνη. Μετά γελάγαμε, τα βρήκαμε μεταξύ μας, ήταν πολύ ωραίο το κλίμα».
Όπως είπε δεν μένει καν σε πολυκατοικία αλλά σε μονοκατοικία και έχει κοινό κήπο με την ηλικιωμένη και συγκεκριμένα με το γιό της.
https://www.youtube.com/watch?v=Njh3leMHLn0
Ολες οι Ειδήσεις
- «Φως στο Τούνελ»: Στην πρώτη θέση της τηλεθέασης, την Παρασκευή 19 Ιουνίου 2026
- ΕΡΤ2 ΣΠΟΡ – ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2026: Τελετή Έναρξης & Υπερειδική Διαδρομή – Πέμπτη 25.06.2026
- Οικονομάκου – Τσερέλα: Τι ζήτησαν αντί δώρων από τους καλεσμένους στο party του γάμου τους
- Παραιτήθηκε ο Βρετανός πρωθυπουργός Κιρ Στάρμερ – «Άκουσα το κόμμα μου – Σταδιακή η διαδικασία της αποχώρησής μου»
- Διαρροή e-mail αποδήμων: Καταδικάστηκαν με αναστολή η Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου και τρεις ακόμη κατηγορούμενοι
- Κρήτη: Κυνικός ο δράστης της δολοφονίας της Σταυρούλας Λεβεντάκη – «Τη χτύπησα, τη μαχαίρωσα αλλά φώναζε, την ξαναχτύπησα με το κούτσουρο και δεν ξαναμίλησε» (βίντεο)
- ΑΑΔΕ: Στο μικροσκόπιο κοινοί τραπεζικοί λογαριασμοί και μεταφορές χρημάτων μεταξύ συγγενών – Το αφορολόγητο και οι παγίδες
- Κρήτη: Μαρτυρικός ο θάνατος της 45χρονης Σταυρούλας Λεβεντάκη – Τη χτύπησε, την μαχαίρωσε, τη φίμωσε και την έδεσε – Ο κρυφός δεσμός και οι απειλές (βίντεο)
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook