Ο πατέρας της 23χρονης φοιτήτριας καταδικάστηκε από δικαστήριο στο Βόλο σε τρία χρόνια φυλάκιση χωρίς αναστολή για τον άγριο ξυλοδαρμό της κόρης του.

Αφορμή για τον άγριο ξυλοδαρμό στάθηκε το γεγονός ότι η 23χρονη η οποία σπουδάζει βιοιατρική στη μεγάλη Βρετανία, ασπάστηκε ττον Ισλαμισμό και φόρεσε μαντήλα.

H 23χρονη κοπέλα που ξυλοκοπήθηκε από τον πατέρα της, μίλησε στο LIVE NEWS και στον Νίκο Ευαγγελάτο, λέγοντας πως δεν είναι η πρώτη φορά που ο πατέρας της την ξυλοκοπεί.

Η 23χρονη φοιτήτρια που ξυλοκοπήθηκε από τον πατέρα της επειδή αποφάσισε να γίνει μουσουλμάνα, ανέφερε πως κάποιες φορές ο πατέρας της έχανε τον έλεγχο.

«Ήταν δύο, είχε κάποια περιστασιακά, σταδιακά στον χρόνο, ήταν ένας πολύ δίκαιος άνθρωπος, ήταν πολύ ευγενικός στην έξω κοινωνία, αλλά με την οικογένειά του κάποιες φορές ανέβαιναν τα νεύρα του και έχανε τον έλεγχο. Είχε κάποιες συμπροφορές βίαιες αλλά αυτό δε γινόταν συχνά. Είναι μια κλειστή κοινωνία αλλά όλη η Ελλάδα έτσι είναι. Το 99% αποτελείται από χριστιανούς και είναι πάρα πολύ περίεργο και μη ανεκτικοί σε άλλη θρησκεία. Ήταν αρνητικός αλλά δεν ήταν μόνο ο πατέρας μου αλλά και το γύρω περιβάλλον».

Η 24χρονη αναφέρθηκε στην απόφασή της να αλλάξει θρησκεία, λέγοντας πως δεν επέλεξε να την ασπαστεί λόγω ενός έρωτα αλλά επειδή ένιωθε πως την εκπροσωπεί.

«Το πρώτο πράγμα που πιστεύουν οι άνθρωποι είναι ότι αυτή τώρα βρήκε έναν άντρα μουσουλμάνο και άλλαξε θρησκεία. Όχι. Εγώ υποστηρίζω αυτό που θεωρώ για μένα αλήθεια, είμαι επιστήμονας και πρόεδρος της σχολής μου. Μέσα από αυτήν τη θέση και τον ρόλο που είχα έκανα διάφορες φιλανθρωπικές δραστηριότητες. Εκεί, είδα ένα πολύ μεγάλο ποσοστό μουσουλμάνων να συμμετέχουν και να έχω πάρει μια μεγάλη βοήθεια, κάτι που ήταν ενάντια στην εικόνα που είχα σχηματίσει.

»Έκανα μια προσπάθεια να δώσω μια ευκαιρία σε αυτήν την θρησκεία και να την ψάξω. Και όσο την έψαχνα, τόσο περισσότερη πεπεισμένη ήμουν ότι οι αντιλήψεις και αυτό που περιγράφει το Ισλάμ, για μένα, εκπροσωπεί περισσότερο το ήθος μου».

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στην περίοδο που το είπε στους γονείς της και την αντίδραση που είχε ο πατέρας της.
«Είπα στους γονείς μου ότι θα προσπαθήσω να έρθω στο χωριό και να μη δείχνω τη μαντίλα γιατί δε θέλω να σας φέρω σε δύσκολη θέση. Μπαμπάς μου είπε καλύτερα να μην έρθεις και αποφάσισα να έρθω για να τους δω λίγο. Με χτύπησε πολύ, είμαστε σε κατάσταση να συνειδητοποιήσουμε το γεγονός. Ο συγκεκριμένος άνθρωπος κάποιες φορές χάνει τον έλεγχο».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook