Συνεχίζονται οι απολογίες των 12 κατηγορουμένων στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Θεσσαλονίκης για τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού

Συγκλονιστική ήταν η ομολογία κατά την απολογία, του δεύτερου κατηγορούμενου , 21 ετών που ήταν συνοδηγός σε ένα από αυτοκίνητα των δραστών και συγκεκριμένα στο πρώτο.

«Το χτύπημα είναι από το δικό μου μαχαίρι» είπε, μεταξύ άλλων, ο δεύτερος κατηγορούμενος, για την άγρια δολοφονία του 19χρονου Άλκη Καμπανού και τον τραυματισμό των φίλων του, την νύχτα της 1ης Φεβρουαρίου στην περιοχή της Χαριλάου.

Απολογούμενος σήμερα, κατά την 27η ημέρα της δίκης, , σύμφωνα με την ΕΡΤ ομολόγησε ότι μαχαίρωσε το θύμα στο δεξί πόδι, με αποτέλεσμα να βρει τη μηριαία αρτηρία. Τον συγκεκριμένο είχε κατονομάσει χθες ο πρώτος κατηγορούμενος, οδηγός του πρώτου αυτοκινήτου, σαν ένα από τα άτομα που κρατούσαν μαχαίρι αλλά υποστήριξε ότι δεν γνώριζε αν επιτέθηκε σε κάποιον.

«Πρέπει και θέλω να γνωρίζουν οι γονείς του Άλκη την αλήθεια» τόνισε ο 21 ετών κατηγορούμενος και πρόσθεσε “Ήμουν ειλικρινής από την πρώτη στιγμή αλλά δεν το θυμόμουν καλά. Μιλώντας με τους δικηγόρους και τους δικαστές το θυμήθηκα”. “Βλέποντας τη φωτογραφία του τραύματος κατάλαβα ότι είναι από το δικό μου μαχαίρι” επισήμανε ο κατηγορούμενος και πρόσθεσε ότι “Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από τους γονείς και την αδελφή του Άλκη. Μακάρι να ήμουν εγώ στη θέση του”.

Όταν η πρόεδρος του δικαστηρίου τον ρώτησε αν υπάρχει κάποια αμφιβολία ότι μπορεί να ήταν αυτός που μαχαίρωσε τον Άλκη ο κατηγορούμενος απάντησε ότι “βλέποντας τη φωτογραφία κατάλαβα ότι ήταν το δικό μου μαχαίρι. Δεν έχω καμία αμφιβολία.”

Είναι η πρώτη φορά που ο συγκεκριμένος κατηγορούμενος ομολογεί την πράξη του και η πρώτη φορά που κάποιος από τους κατηγορούμενους παραδέχεται ότι προκάλεσε κάποιο χτύπημα στον Άλκη Καμπανό.

Πηγή: ertnews.gr

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook