Η διαδρομή του λευκού βαν συσχετίστηκε από τις κάμερες ασφαλείας με τη διαδρομή της μηχανής στο σημείο της δολοφονίας του Γιώργου Καραϊβάζ.

Στη δημοσιότητα δόθηκε μία φωτογραφία ντοκουμέντο από το λευκό βαν που χρησιμοποιήθηκε κατά τη δολοφονία του δημοσιογράφου, Γιώργου Καραϊβάζ.

Αυτό λευκό βαν ήταν ένα από τα κομβικά στοιχεία που οδήγησε στη σύλληψη των δύο ανδρών, 40 και 48 ετών.
Τα δύο αδέρφια φαίνεται πως εμπλέκονται στην στυγερή δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ, πριν από δύο χρόνια, έξω από το σπίτι του στον Άλιμο.


Να σημειωθεί ότι το βαν και μια άλλη μηχανή, παρατηρήθηκαν σε κάμερες ασφαλείας της περιοχής και την προηγούμενη ημέρα να κινούνται σε ίδιους χρόνους και τόπους. Όπως προέκυψε, η ως άνω εταιρεία εδρεύει στην περιοχή της Νίκαιας, τυγχάνει ιδιοκτησίας γυναίκας υπηκόου Αλβανίας, σύντροφος της οποίας είναι ο 48χρονος και ένας από τους συλληφθέντες.


Οι δύο άνδρες σήμερα Σάββατο (29.4.2023) ζήτησαν και πήραν προθεσμία για να απολογηθούν την Τετάρτη.
Σύμφωνα με τα όσα ανακοινώθηκαν, οι δύο δράστες βρέθηκαν στην περιοχή την προηγούμενη μέρα της ανθρωποκτονίας, είτε γιατί έκαναν «πρόβα» για τη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ, είτε γιατί σκόπευαν να τον εκτελούσαν νωρίτερα, αλλά εκείνη τη μέρα ο δημοσιογράφος έφυγε μισή ώρα νωρίτερα από το σπίτι του.

Μέσα στη δικογραφία περιλαμβάνονται ακόμα τρία πρόσωπα, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι ένας εξ αυτών βρίσκεται στις φυλακές.

Το λευκό βαν αποτέλεσε από την πρώτη στιγμή κλειδί για τον εντοπισμό των δύο ανδρών, καθώς φέρει σήμα από εταιρεία καθαρισμού. Όπως αποκαλύφθηκε το βαν ανήκει στην εταιρεία της συντρόφου ενός εκ των δύο δραστών.
Μάλιστα, το συγκεκριμένο βαν οδηγούσε πάντα ο ένας εκ των δυο συλληφθέντων.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook