Η εξάρθρωση συμμορίας εκβιαστών το 2015, η συμβολή του Γιώργου Καραϊβάζ και ο συσχετισμός με τη δολοφονία του
Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της δολοφονίας του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ.
Οι αστυνομικοί , σύμφωνα με το ρεπορτάζ του MEGA δεν αποκλείουν το κίνητρο της δολοφονίας του Γιώργου Καραϊβάζ και ο εντολέας να κρύβονται στην εξάρθρωση το 2015 συμμορίας εκβιαστών, που έγινε και με τη συμβολή του δημοσιογράφου.
Ο αστυνομικός συντάκτης του «Βήματος» και των «Νέων», ο Βασίλης Λαμπρόπουλος έκανε μια συγκλονιστική αποκάλυψη σήμερα για τη συμμορία των εκβιαστών του 2015 κι τον συσχετισμό της με την δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ.
Δύο μέλη μία συμμορίας εκβιαστών που είχε εξαρθρωθεί στα τέλη του 2015 από την Ασφάλεια Αττικής και για την δράση της οποίας φέρεται να είχε παρουσιάσει τότε κρίσιμα στοιχεία στις αστυνομικές αρχές, ο Γιώργος Καραϊβάζ, φαίνεται ότι είναι – όπως αποκαλύπτει το MEGA – από τα κύρια πρόσωπα στην έρευνα ή και στον φάκελο που έχει σχηματίσει η ΕΛΑΣ για την δολοφονία του γνωστού δημοσιογράφου τον Απρίλιο του 2021, στον Άλιμο.
Ο ένας εξ αυτών φέρεται να είναι, σύμφωνα με την δικογραφία που έχει σχηματιστεί , ο οδηγός του σκούτερ μάρκας «Beverly» που χρησιμοποιήθηκε στην δολοφονία του δημοσιογράφου κι ο άλλος -σύμφωνα με τις ενδείξεις των αστυνομικών- εξετάζεται ότι μπορεί να είναι ο ηθικός αυτουργός και «συντονιστής» της δολοφονικής επίθεσης κατά του Γιώργου Καραϊβάζ.
Σημειώνεται ότι στον φάκελο που είχε σχηματιστεί τότε, σημειωνόταν ο ρόλος του Γ. Καραϊβάζ, στην αστυνομική έρευνα αλλά και δυσμενή σχόλια των ποινικών για αυτή την «παρέμβαση» του.
Χωρίς τα στελέχη της ΕΛΑΣ να αποκλείουν ότι η συγκεκριμένη υποβοήθηση των αρχών από τον δημοσιογράφο, να ήταν ένας από τους λόγους που οδήγησε στην στόχευση του, αφού πολλοί εκ των κατηγορουμένων σε αυτή την υπόθεση καταδικάστηκαν αργότερα σε πολυετείς καθείρξεις. Επιπλέον εξετάζονται κι άλλα κίνητρα.
Ολες οι Ειδήσεις
- «MEGAStories»: Ευθανασία – Υπάρχει το δικαίωμα σε έναν αξιοπρεπή θάνατο;
- ΕΡΤnews: Η δύναμη της αναδοχής και της αγάπης στην εκπομπή «Κεραία» με τη Ρέα Βιτάλη – Κυριακή 02.11.2025, στις 23:00
- ΕΡΤ1 – «Ό,τι αξίζει» με την Ίνα Ταράντου – Ένα ξεχωριστό οδοιπορικό στον Πάρνωνα – Κυριακή 02.11.2025
- Η Θεσσαλονίκη επιστρέφει σε κινηματογραφικούς ρυθμούς – Αυλαία για το 66ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου με Χορηγό τον ΟΠΑΠ
- «Έχουμε κράτος Δικαίου, όχι καφενείο φίλων και γνωστών», η απάντηση Κικίλια στην Μπακογιάννη για την ΕΔΕ στον λιμενάρχη Χανίων
- «Τότε και Τώρα»: Πρεμιέρα την Τετάρτη 5 Νοεμβρίου στις 21.00, στον ΣΚΑΪ – Δείτε το τρέϊλερ
- Μητσοτάκης: Το σχέδιο για την αντιμετώπιση της λειψυδρίας – Το έργο «Εύρυτος» και η δέσμευση ότι η ΕΥΔΑΠ θα παραμείνει στο Δημόσιο
- Χαμός στη Ζάκυνθο – Μητροπολίτης Δωδώνης σε καθηγητή για την αμφίεση του – «Με τα πουκάμισα έξω ήρθες; Απαράδεκτος» – Δείτε το βίντεο
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook