Να του κλείσουν το στόμα ήθελαν οι εκτελεστές που δολοφόνησαν τον Γιώργο Καραϊβάζ, όπως είπε η δικηγόρος της μητέρας και της αδελφής του δημοσιογράφου.

Κι ενώ βρίσκεται υπό αναζήτηση το κίνητρο και το άτομο που έδωσε την εντολή για τη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ, εκτιμάται πως το συμβόλαιο θανάτου για τον δημοσιογράφο κόστισε 300.000 ευρώ.

Στο MEGA μίλησε ο Ρόη Παυλέα, δικηγόρος της μητέρας και της αδερφής του Γιώργου Καραϊβάζ, η οποία ανέφερε πως όσοι ζήτησαν και έδωσαν εντολή για τον θάνατο του δημοσιογράφου πλήρωσαν πολύ ακριβά.

«Τα συμβόλαια θανάτου μετριούνται με χρήματα. Ήταν πολύ σημαντικός δημοσιογράφος, είναι σημαντικό αυτό που θα έλεγε. Είναι σίγουρο ότι αυτοί που ζήτησαν να τον σκοτώσουν πλήρωσαν πολύ ακριβά».

Ποιο ήταν όμως το κίνητρο για να κλείσουν για πάντα το στόμα του Γιώργου Καραϊβάζ; Σύμφωνα με την εκτίμηση της δικηγόρου, ο δημοσιογράφος θα κατέθετε για υπόθεση της Greek Mafia και το γεγονός ότι γνώριζε πολλά για τη νύχτα, θα μπορούσε να αποτελέσει το κίνητρο της δολοφονίας.

«Ο Γιώργος Καραϊβάζ ήταν μάρτυρας σε μία υπόθεση που αφορούσε την Greek Mafia και γνωρίζω ότι θα κατέθετε, είχε πει ότι θα τα πει όλα. Υπάρχουν αυτά που έλεγε, τα έγραφε στο blog του, ότι γνώριζε ποιος είναι ο «άρχοντας της νύχτας». Είχε πει επίσης ότι γνώριζε ποιος κάνει τις δολοφονίες», δήλωσε η κα Παυλέα.

Η δικηγόρος τόνισε πως στην κατάθεσή που σκόπευε να δώσει για την υπόθεση ο Γιώργος Καραϊβάζ θα έδινε στοιχεία για όσους εκτελούσαν δολοφονίες, θα κατονόμαζε τον «άρχοντα της νύχτας», αλλά και θα αποκάλυπτε ποια ήταν τα άτομα εκείνα, τα οποία δεν άνηκαν στον χώρο της νύχτας, που συνεργάζονταν μαζί του.

Τι λέει ο 40χρονος συλληφθείς μέσα από τα κρατητήρια

Ο 40χρονος, ο ένας από τους δύο συλληφθεντέντες, μίλησε στη Ρένα Κουβελιώτη και στο T-live μέσα από τα κρατητήρια στη ΓΑΔΑ. Για τον ίδιο έχουν εκδοθεί δύο εντάλματα μέχρι στιγμής, το ένα για τη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ και το δεύτερο για μία εκτέλεση στην περιοχή του Γαλατσίου.

Ο 40χρονος ισχυρίζεται ότι είναι αθώος. «Οι δολοφόνοι του κυρίου Καραϊβάζ θα μείνουν ελεύθεροι και θα μπουν δύο αθώοι στη φυλακή με οικογένειες. Εγώ θα αποδείξω, δεν υπάρχω πουθενά, σαν οντότητα, σαν τίποτα στις δικογραφίες. Ο κόσμος θα τις διαβάσει, θα την ανεβάσω τη δικογραφία μου να τη διαβάσει όλος ο κόσμος. Γελάω δυστυχώς. Θέλω να μου πουν την Τετάρτη που θα περάσω Ανακριτή και Εισαγγελέα ποια είναι τα στοιχεία που με προφυλακίζουν, τίποτα άλλο. Αλλά οι δολοφόνοι του κυρίου Καραϊβάζ θα μείνουν έξω» σημείωσε μιλώντας στον Alpha.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook