Στο νοσοκομείο Παίδων μεταφέρθηκαν και οι τρείς μαθήτριες που τραυματίστηκαν σε τροχαίο ατύχημα σήμερα το μεσημέρι έξω από το μοναστήρι του Αγίου Νεκταρίου.

Σύμφωνα με δηλώσεις του αντιδημάρχου της Αίγινας Σωκράτη Δούκα στο AeginaPortal, τα δύο από τρία κορίτσια που τραυματίστηκαν φέρουν εκδορές. Η τρίτη μαθήτρια υπέστη κακώσεις στον θώρακα και θα γίνουν εξετάσεις για να διαπιστωθεί η εξέλιξη της υγείας της. Ωστόσο και οι τρεις βρίσκονται εκτός κινδύνου.

Πιο συγκεκριμένα το τροχαίο και σύμφωνα με τις πληροφορίες από το ρεπορτάζ του Aegina Portal, έγινε όταν ένα πούλμαν που είχε μεταφέρει προσκυνητές και βρισκόταν σταθμευμένο για αρκετή ώρα, στο πάρκινγκ του μοναστηριού του Αγίου Νεκταρίου στην Αίγινα άγνωστο για ποιο λόγο, λύθηκε το χειρόφρενο, κύλησε και προσέκρουσε σε δέντρο.

Την ίδια στιγμή από ένα άλλο πούλμαν που βρίσκονταν δίπλα, αποβιβάζονταν μαθητές, όπως έγινε γνωστό από σχολική εκδρομή εκτός Αίγινας. Με την κίνηση του πρώτου οχήματος βρέθηκαν ανάμεσα στα δύο πούλμαν οι μαθήτριες με αποτέλεσμα να τραυματιστούν.


Πρόκειται για μαθήτριες, οι οποίες σύμφωνα με πληροφορίες είχαν έρθει με το 5ο Γυμνάσιο Χαλανδρίου, εκδρομή μονοήμερη στο νησί της Αίγινας.

Στο σημείο του ατυχήματος έσπευσαν ασθενοφόρα και όχημα από το Αστυνομικό Τμήμα Αίγινας, όργανα του οποίου έκλεισαν το δρόμο. Στη συνέχεια οι τρεις τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Κέντρο Υγείας Αίγινας.


Συνοδεία ιατρικού προσωπικού οδηγήθηκαν στο λιμάνι του Πειραιά, όπου βρισκόταν Κινητή Ιατρική Μονάδα του ΕΚΑΒ και ασθενοφόρο, που τις διακόμισε στο «Αγία Σοφία».

Το MEGA βρέθηκε στο σημείο του τροχαίου στην Αίγινα και κατέγραψε χαρακτηριστικές σκηνές του τροχαίου.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook