Σοκαρισμένη είναι η κοινωνία στον Τύρναβο από την καταγγελία 22χρονης κοπέλας ότι έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού από ανήλικους δράστες.

Σε συλλήψεις μετατράπηκαν οι προσαγωγές των υπόπτων για το βιασμό μίας νεαρής 22χρονης κοπέλας το απόγευμα του Σαββάτου στον Τύρναβο, αφού όπως προέκυψε από την προανακριτική διαδικασία 3 άτομα κατηγορούνται για βιασμό και συνελήφθησαν ενώ ένας ακόμη φίλος του που θεωρείται συνεργός τους κρατείται.

Επειδή οι 3 δράστες και ο φίλος τους είναι ανήλικοι, όλοι τους ηλικίας 16 και 17 ετών, συνελήφθησαν και οι γονείς τους και αναμένεται να οδηγηθούν όλοι στον Εισαγγελέα.

Το αποτρόπαιο συμβάν έχει αναστατώσει την κοινωνία του Τυρνάβου που για πρώτη φορά έρχεται αντιμέτωπη με τέτοια υπόθεση βιασμού τα τελευταία χρόνια, ενώ πρέπει να σημειωθεί ότι οι δράστες είναι κάτοικοι Τυρνάβου.
Αξίζει να σημειωθεί ότι στο μικροσκόπιο των αστυνομικών είναι και άλλοι δύο νεαροί που μπορεί να εμπλέκονται στην υπόθεση του βιασμού.

Η 22χρονη ανέφερε στην καταγγελία της ότι αρχικά δέχθηκε επίθεση από τα άτομα αυτά ενώ έφευγε από το παζάρι στον Τύρναβο για να επιστρέψει στη Λάρισα.

Σύμφωνα με την καταγγελία της 22χρονης τα άτομα που της επιτέθηκαν και τη βίασαν είναι Έλληνες.
Πηγή: paidis.com

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook