Κέρκυρα: Το επίσημο πόρισμα για τον γιατρό που παρέλυσε μετά τον εμβολιασμό (video)
Τι αναφέρει το πόρισμα των γιατρών του Πανεπιστημιακού νοσοκομείου Ιωαννίνων για τον συνάδελφό τους που υποστήριξε ότι παρέλυσε μετά από το εμβόλιο κορωνοϊού που έκανε.
Για μυϊκή αδυναμία κάνει λόγο το ιατρικό πόρισμα αναφορικά με τον γιατρό στην Κέρκυρα, του οποίου σύμφωνα με δημοσίευμα παρέλυσαν τα κάτω άκρα, μετά τον εμβολιασμό του ενάντια στον κορωνοϊού.
Συγκεκριμένα, το πόρισμα των γιατρών του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων, το οποίο παραδόθηκε στο υπουργείο Υγείας ύστερα από ενδελεχή έλεγχο, σύμφωνα με το Open, αναφέρεται σε «γρήγορη αποδράμουσα μυϊκή αδυναμία» και τα συμπτώματα, που παρουσίασε ο γιατρός δεν έχουν σχέση με τον εμβολιασμό του.
Υπενθυμίζεται ότι για τον εν λόγω γιατρό από την Κέρκυρα, ο οποίος ήταν υπεύθυνος για τους εμβολιασμούς στο Κέντρο Υγείας Αστικού Τύπου εξετάζονται καταγγελίες σύμφωνα με τις οποίες προχώρησε σε παράτυπους εμβολιασμούς.
Ολες οι Ειδήσεις
- Τραγωδία σε καταρράκτη στη Βέροια: 18χρονη, έπεσε στη λίμνη και ανασύρθηκε νεκρή, παραμονή των γενεθλίων της
- Χράντετς Κράλοβε – Παναθηναϊκός 1-2: «Ευρωπαίος» με buzzer beater πέναλτι του Ντέσερς στο 125! – Τα highlights του αγώνα (βίντεο)
- ΤΣΣΚΑ Σόφιας – ΟΦΗ 0-2: Ιστορική πρόκριση με δεύτερη νίκη για τους Κρητικούς στο Europa League
- Μπραν – ΠΑΟΚ 3-2: Ψυχρολουσία για τον «Δικέφαλο», έμεινε εκτός Ευρώπης με πέναλτι στο 86΄
- Κορυφαίος ο Καραλής: Πανελλήνιο ρεκόρ με ασύλληπτο άλμα στα 6,20 μέτρα – Βίντεο
- Αμαλία Κωστοπούλου: Χλιδάτες διακοπές με superyacht στη Σαρδηνία – Οι φωτογραφίες με μπικίνι και τα εντυπωσιακά μέρη που επισκέφτηκε
- Τα κομπλιμέντα του Δημήτρη Αλεξάνδρου στη Ρία Ελληνίδου σε βραδινή τους έξοδο: «Θα με ματιάσεις», του απάντησε αμήχανα – Βίντεο
- Πέθανε ο Ράτκο Μλάντιτς, ο «χασάπης της Βοσνίας» που καταδικάστηκε για τη γενοκτονία στη Σρεμπρένιτσα και εγκλήματα πολέμου
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook