Μάριος Παπαγεωργίου: Οι δύο πρώτες συλλήψεις για τη δολοφονία του, 11 χρόνια μετά την εξαφάνιση του
Οι συλληφθέντες είναι δύο άντρες που θεωρούνται από την αστυνομία ότι κρύβονται πίσω από την εξαφάνιση της σορού του τον Αύγουστο του 2012
Οι δύο συλληφθέντες, σύμφωνα με το anikolouli.gr οδηγήθηκαν το πρωί της Τρίτης 9 Μαΐου ενώπιον του ανακριτή και αναμένεται να πάρουν προθεσμία για να απολογηθούν για τις κατηγορίες που αντιμετωπίζουν για άμεση συνέργεια στην αρπαγή και την ανθρωποκτονία σε βάρος του Μάριου Παπαγεωργίου σε ηλικία 26 χρόνων.
Οι δύο άνδρες συνελήφθησαν κατόπιν ενταλμάτων σύλληψης που εκδόθηκαν από τον ανακριτή και είναι οι πρώτοι δύο κατηγορούμενοι της ομάδας που φέρεται να κρύβεται πίσω από την αρπαγή και την δολοφονία του Μάριου Παπαγεωργίου τον Αύγουστο του 2012.
Πρόκειται για δύο άνδρες, ηλικίας 53 και 54 ετών, περιφερειακά στελέχη της συμμορίας που είχαν αρπάξει τον νεαρό Μάριο Παπαγεωργίου.
Σε βάρος τους ασκήθηκε δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση και μάλιστα εκτιμάται ότι ο ένας εξ αυτών ήταν αυτός που έκαψε το αυτοκίνητο.
Ουσιαστικά, οι αναλυτές της ΕΛ.ΑΣ θεωρούν ότι τα δυο αυτά πρόσωπα, μαζί με άλλα άτομα κρύβονται πίσω από την εξαφάνιση του πτώματος του νεαρού. Σκηνοθέτησαν εκτιμούν, ένα ταξίδι και μια αγοραπωλησία μεγάλης ποσότητας κάρβουνου προκειμένου να εξαφανίσουν το πτώμα του άτυχου 26χρονου.
Το «Φως στο Τούνελ» είχε προαναγγείλει πως τον Μάΐο του 2023 θα υπάρξουν εξελίξεις σε πολύκροτες υποθέσεις. Ένα τέλος στην πολυετή έρευνα για το θρίλερ του Μάριου Παπαγεωργίου, με την απόδοση των σχετικών κατηγοριών στους υπευθύνους.
Πρόκειται για τους δύο κατηγορούμενους στην υπόθεση για τους οποίους είχαν εντοπιστεί ενοχοποιητικές σε βάρος τους τηλεφωνικές συνομιλίες με τον «εγκέφαλο» της σπείρας. Είναι εκείνοι με το υποτιθέμενο ταξίδι που έκαναν, για να πουλήσουν κάρβουνα και στην πραγματικότητα τους έχει αποδοθεί η μεταφορά και η τελική εξαφάνιση του πτώματος του Μάριου, για την οποία μέχρι σήμερα η μητέρα του και η Δικαιοσύνη ζητούν απαντήσεις.
Αυτές οι δύο πρώτες συλλήψεις άνοιξαν την πόρτα στην τελική πορεία της υπόθεσης για την πλήρη εξιχνίαση. Αναμένεται τα επόμενα 24ωρα να ακολουθήσουν ακόμη τέσσερις συλλήψεις εμπλεκομένων στην απαγωγή και την δολοφονία του άτυχου νέου που θα προκαλέσουν αίσθηση.
Ολες οι Ειδήσεις
- Θρήνος στο Αγρίνιο για τον 27χρονο πυροσβέστη που έχασε τη ζωή του στο Γύθειο, υπηρετούσε ως υποδιοικητής
- Οκτώ συλλήψεις για τις φωτιές σε όλη την Ελλάδα, ανάμεσά τους ο δήμαρχος κι ο αντιδήμαρχος Πάρου, εργολάβος και δημοτικός υπάλληλος για τον ΧΥΤΑ – Οδηγούνται στον εισαγγελέα
- Βασίλης Παπακωνσταντίνου: Ζήτησε να σβήσουν τα καπνογόνα σε συναυλία του στο Ηράκλειο – «Δύο άνθρωποι κάηκαν δίπλα μας» (βίντεο)
- Νίνο και Ζόζεφιν έκαναν unfollow στο Instagram
- Κυψέλη: Θρίλερ με τη Βρετανίδα που βρέθηκε στη βαλίτσα – Το κινητό της εξέπεμπε ακόμη σήμα – Στο μικροσκόπιο οι κινήσεις της
- Ανεξέλεγκτη η μεγάλη φωτιά στο Ρέθυμνο – Κάηκαν σπίτια – Ισχυροί άνεμοι δυσκολεύουν το έργο της κατάσβεσης (βίντεο)
- Αλλάζει όνομα ένας από τους μεγαλύτερους σε πληθυσμό Δήμους της Μακεδονίας
- Ολονύχτια μάχη με τις φλόγες και τους ισχυρούς ανέμους στο Ρέθυμνο – Νεκροί δύο πυροσβέστες, νέα «112» για εκκενώσεις οικισμών – Απεγκλωβισμοί δια θαλάσσης (βίντεο)
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook