Αδιανόητη τραγωδία στην Άρτα με ένα μωρό κοριτσάκι να πεθαίνει μέσα στο αυτοκίνητο που το είχε ξεχάσει για ώρες ο πατέρας.

Το 5,5 μηνών κοριτσάκι το είχε πάρει ο πατέρας μαζί στο αυτοκίνητο του , το έβαλε στο καρεκλάκι του για να το αφήσει στο βρεφονηπιακό σταθμό αλλά το ξέχασε και πήγε στη δουλειά του… Όταν το θυμήθηκε το βρέφος ήταν νεκρό,  δεμένο στο καρεκλάκι του

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το ζευγάρι έφυγε το πρωί από το σπίτι για τη δουλειά, και ο 37χρονος πατέρας πήρε την 5,5 μηνών κορούλα του να την αφήσει στο βρεφονηπιακό σταθμό και να πάει στη συνέχεια στη δουλειά του.

Ωστόσο για κάποιον ανεξήγητο μέχρι στιγμής λόγο ο πατέρας ξέχασε το βρέφος, πήγε κανονικά στη δουλειά του και άφησε το μωρό στο αυτοκίνητο.

Όταν το μεσημέρι η μητέρα του μωρού πήγε από τον βρεφονηπιακό σταθμό για να παραλάβει το παιδί και να γυρίσουν σπίτι τους, τότε της είπαν πως δεν είχε έρθει εκείνη την ημέρα.

Η μητέρα του παιδιού κάλεσε αμέσως τον σύζυγό της, ο οποίος έτρεξε αμέσως στο αυτοκίνητο και βρήκε το 5,5 μηνών κοριτσάκι νεκρό. Σύμφωνα με πληροφορίες του artinos το μωρό ήταν αναίσθητο, είχε αφρούς στο στόμα και αμέσως μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Άρτας όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Οι γονείς του μωρού βρίσκονται σε σοκ, με τη μητέρα να ζητά εξηγήσεις για όσα οδήγησαν στην τραγωδία. Ο πατέρας του παιδιού δεν άντεξε μπροστά στο βάρος αυτής της ασύλληπτης τραγωδίας και λιποθύμησε, ενώ πληροφορίες αναφέρουν πως βρίσκεται στο νοσοκομείο φρουρούμενος.

Για τα αίτια του θανάτου του βρέφους διατάχθηκε νεκροψία – νεκροτομή και μεταφέρθηκε στα Γιάννενα.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook