Ελεύθεροι αφέθηκαν από τις δικαστικές αρχές της Λάρισας οι τέσσερις ανήλικοί που εμπλέκονται στην υπόθεση της καταγγελίας 22χρονης ότι έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού.

Για τους τρεις ανήλικους 16 και 17 χρόνων που κατηγορούνται για το βιασμό, ο όρος είναι να υπάρχει επιμελητεία και να μην προσπαθήσουν να προσεγγίσουν την 22χρονη, ενώ ο 14χρονος, που φέρεται να βιντεοσκοπούσε τις αποτρόπαιες πράξεις με το κινητό του, αφέθηκε ελεύθερος χωρίς όρους.

Υπενθυμίζεται πως, η αστυνομία προχώρησε στην σύλληψη των τεσσάρων ατόμων για την υπόθεση βιασμού της 22χρονης στον Τύρναβο, ενώ συνελήφθησαν και οι γονείς των παιδιών για παραμέληση ανηλίκου.

«Αφέθηκαν ελεύθεροι, γιατί η κατηγορία αφορά για κατάχρηση σε ασέλγεια. Δεν υπήρξε καταγραφή βίντεο, απ’ ότι ανέφεραν. Υπήρξε μία φωτογραφία, η οποία διαγράφηκε όταν αντιλήφθηκαν ότι ήταν λάθος αυτό που έγινε», είπε στο MEGA ο δικηγόρος των κατηγορούμενων Κωνσταντίνος Κατσαβός.

Το σοκαριστικό περιστατικό σημειώθηκε το περασμένο Σάββατο στον Τύρναβο με την τοπική κοινωνία να είναι ανάστατη. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά δύο ανήλικοι άρπαξαν την 22χρονη και την πήγαν σε μια οικοδομή.

Στην συνέχεια φώναξαν άλλους δύο που συμμετείχαν στον βιασμό, ενώ πληροφορίες αναφέρουν πως υπήρξε και ένα πέμπτο άτομο το οποίο κατέγραφε με το κινητό του την αποτρόπαια πράξη, με τον δικηγόρο των κατηγορούμενων να το διαψεύδει.

Σύμφωνα με πληροφορίες η 22χρονη κοπέλα, κατήγγειλε στην αστυνομία ότι φεύγοντας από το παζάρι του Τυρνάβου για να επιστρέψει στη Λάρισα, δέχθηκε επίθεση από 5 άτομα τα οποία στη συνέχεια τη βίασαν.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook