Σπαρακτικές σκηνές από την πρώτη συνάντηση των δύο γονέων μετά την τραγωδία με το νεκρό μωρό τους στο νοσοκομείο της Άρτας.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής “T-live” της Τατιάνας Στεφανίδου στον Alpha , η 27χρονη μητέρα του μωρού και ο 37χρονος πατέρας συναντήθηκαν νωρίς το πρωί σε ειδική αίθουσα του νοσοκομείου της Άρτας, όπου νοσηλεύονται και οι δύο σε κακή ψυχολογική κατάσταση.

Από χθες το απόγευμα, η μητέρα ζητούσε τον πατέρα του παιδιού της κι έτσι από την Αστυνομία δόθηκε ειδική άδεια για να συναντηθούν .

Έμειναν μαζί για περίπου ένα τέταρτο και σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής, όλοι όσοι ήταν μπροστά δάκρυσαν. Το ζευγάρι είναι πολύ αγαπημένο και η πρώτη κίνηση που έκαναν ήταν να αγκαλιαστούν, χωρίς να υπάρξει ξέσπασμα θυμού.

Έτσι αγκαλιασμένοι οι δύο γονείς έκλαιγαν σπαρακτικά…

Το ζευγάρι παντρεύτηκε τον περασμένο Σεπτέμβριο και τον Δεκέμβριο ήρθε το μωρό τους. Γνωρίστηκαν στη δουλειά, καθώς εργάζονται στον ίδιο χώρο, όπως αναφέρει το σχετικό ρεπορτάζ, και πρόκειται για ένα πολύ αγαπημένο ζευγάρι.

Ο 37χρονος πατέρας παραμένει φρουρούμενος στο Γενικό Νοσοκομείο Άρτας και θα οδηγηθεί αύριο, Παρασκευή (12/5), ενώπιον του ανακριτή για να απολογηθεί κατηγορούμενος σε βαθμό κακουργήματος για την κατηγορία της θανατηφόρας έκθεσης.

Η τραγωδία ξεκίνησε την περασμένη Δευτέρα το πρωί όταν ο 37χρονος πατέρας έβαλε το 5,5 μωρών κοριτσάκι του στο αυτοκίνητο για να το αφήσει στον βρεφονηπιακό σταθμό και να συνεχίσει για τη δουλειά του.

Ωστόσο ξέχασε ότι είχε το βρέφος μαζί του με αποτέλεσμα να μην το πάει στον βρεφονηπαικό σταθμό , να παρκάρει το αυτοκίνητο με το μωρό μέσα να κλειδώσει , να φύγει , να πάρει το υπηρεσιακό του αυτοκίνητο και να πάει στη Λευκάδα καθώς είναι υπάλληλος του ΔΕΔΔΗΕ.

Το μεσημέρι η 27χρονη μητέρα του μωρού πήγε να το πάρει από τον σταθμό αλλά οι υπεύθυνοι της είπαν ότι το βρέφος δεν το είχε πάει ο πατέρας. Εκείνη τον πήρε τηλεφωνο και τότε εκείνος έντρομος της είπε «κλείσε ξέχασα το μωρό στο αυτοκίνητο».

Όταν έφτασε στο αυτοκίνητο ήταν ήδη αργά το μωρό ήταν νεκρό και με αφρούς στο στόμα. Στο νοσοκομείο που μεταφέρθηκε το βρέφος παρά τις προσπάθειες των γιατρών δεν κατέστη δυνατό να το επαναφέρουν στη ζωή.
Σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση το βρέφος πέθανε από ασφυξία και θερμοπληξία.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook