Θεσσαλονίκη: Επίθεση με μολότοφ στο υφυπουργείο Μακεδονίας – Θράκης

Επίθεση με μολότοφ σημειώθηκε γύρω στα μεσάνυχτα της Παρασκευής στο κτίριο όπου στεγάζεται το υφυπουργείο Μακεδονίας – Θράκης, στη Θεσσαλονίκη.
Συγκεκριμένα, άγνωστοι πέταξαν δύο μπουκάλια με εύφλεκτο υλικό στην περίφραξη του κτιρίου, επί της οδού Αγίου Δημητρίου.
Κλήθηκε η Πυροσβεστική, δυνάμεις της οποίας με τέσσερες πυροσβέστες και δύο οχήματα έσπευσαν στο σημείο, αλλά δεν χρειάστηκε να προβούν σε οποιαδήποτε ενέργεια καθώς δεν υπήρχε φωτιά.
Στο σημείο οι αρχές βρήκαν έξι γκαζάκια, ένα μπιτόνι με εύφλεκτο υγρό και ένα ακόμα πλαστικό μπουκάλι. Ευτυχώς δεν υπήρξε έκρηξη.
Ολικό lockdown στον Εύοσμο
Σε καθολικό lockdown μπαίνει σήμερα ο δήμος Κορδελιού – Ευόσμου Θεσσαλονίκης, όπως ανακοίνωσε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς.
Τα μέτρα θα ισχύουν μέχρι και την 1η Μαρτίου.
Υπενθυμίζεται ότι σε καθολικό lockdown παραμένουν Αχαΐα, Εύβοια, Μύκονος και Αττική. Σύμφωνα, δε, με τον κ. Χαρδαλιά οι δύο πρώτες περιοχές «δείχνουν» μια σταθεροποίηση.
Ολες οι Ειδήσεις
- Καραλής: «Όταν ήμουν μικρός, ούτε στα μεγαλύτερά μου όνειρα δεν φανταζόμουν ότι θα είμαι 4ος όλων των εποχών» (βίντεο)
- Εμμανουήλ Καραλής: Νέο πανελλήνιο ρεκόρ με άλμα στα 6.08μ και τέταρτη επίδοση όλων των εποχών στο επί κοντώ (βίντεο)
- Ελένη Φουρέιρα: Νέες φωτογραφίες από τις διακοπές της με τον γιό της και τον Αλμπέρτο Μποτία
- Έρχεται το νέο baby Fiat Panda – Ποια θα είναι η τιμή του
- Παλαιό Φάληρο: «To μωρό δεν ήταν ζωντανό, μπήκα στη θάλασσα, περπάτησα όσο πατούσα και το άφησα», η κυνική παραδοχή της μητέρας για την 3χρονη
- Ανδρομάχη & Γιώργος Λιβάνης: Το πρώτο βίντεο από το νέο τους σπίτι
- Άντζελα Δημητρίου: Οι φωτογραφίες από το πάρτι της εγγονής της για τα γενέθλια της
- To «Βήμα της Κυριακής»
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook