Ελεύθερος αφέθηκε μετά την απολογία του στον ανακριτή ο 32χρονος που με το αυτοκίνητο του παρέσυρε και σκότωσε τη 12χρονη μαθήτρια στην Καλλιθέα.

Το τροχαίο δυστύχημα έγινε την περασμένη Δευτέρα το μεσημέρι και ενώ η 12χρονη με την 14χρονη αδελφή της γύριζαν στο σπίτι τους από το σχολείο. Η 12χρονη πήγε να περάσει το δρόμο στην Καλλιθέα και τότε το αυτοκίνητο την χτύπησε και την τραυμάτισε θανάσιμα, μπροστά στα μάτια της αδελφής της.

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες έχει υποστηριχτεί ότι ο 32χρονος έτρεχε για να προλάβει το φανάρι, κάτι που ο ίδιος αντέκρουσε ισχυριζόμενος στον ανακριτή ότι δεν οδηγούσε επικίνδυνα.

Στον 32χρονο κατηγορούμενο επιβλήθηκαν οι περιοριστικοί όροι της υποχρεωτικής εμφάνισης σε Αστυνομικό Τμήμα δύο φορές τον μήνα και της απαγόρευσης οδήγησης αυτοκινήτου ή μηχανής.

Υπενθυμίζεται ότι η εισαγγελία είχε ασκήσει σε βάρος του ποινική δίωξη για το κακούργημα της επικίνδυνης οδήγησης από την οποία προκλήθηκε θάνατος και το πλημμέλημα της ανθρωποκτονίας εξ’ αμελείας.

Σύμφωνα με πληροφορίες κατά την απολογία του ο 32χρονος είπε ότι είναι συντετριμμένος και ότι δεν μπορεί να διανοηθεί αυτό που συνέβη.

Τέλος φέρεται να αρνήθηκε την κατηγορία ότι οδηγούσε επικίνδυνα και λέει ότι το όχημα δεν του ανήκει, είναι δανεικό και δεν ήξερε ότι δεν είχε περάσει ΚΤΕΟ.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook