Ο 52χρονος ιδιοκτήτης γραφείου τελετών στην Θεσσαλονίκη υπέστη άγριο ξυλοδαρμό από δύο αδέλφια με αποτέλεσμα το θάνατο του

Δύο αδέρφια από την Αρμενία, 40 και 42 ετών συνελήφθησαν ως δράστες του θανάσιμου ξυλοδαρμού του άτυχου άνδρα, ο οποίος είναι ιδιοκτήτης γραφείου τελετών στην Θεσσαλονίκη και φρόντιζε να ταίζει τα αδέσποτα ζώα της γειτονιάς, γεγονός που φέρεται να είναι και μία από τις αιτίες του πρωτοφανούς επεισοδίου.

Οι φερόμενοι ως δράστες που έχουν συλληφθεί για τον θάνατο του 52χρονου είναι δύο αδέλφια από την Αρμενία οι οποίοι μένουν στην γειτονιά που το θύμα διατηρούσε την επιχείρηση του.

Τα δύο αδέλφια φέρεται ότι επιτέθηκαν στο θύμα με κλωτσιές και μπουνιές, έξω από το γραφείο τελετών που διατηρεί τον τελευταίο χρόνο, σύμφωνα με κατοίκους της Νεάπολης, στη συμβολή των οδών Μαδυτου και Αγαθουπολεως.

Οι αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο η διένεξη να ξεκίνησε όταν το θύμα βγήκε από το γραφείο τελετών για να ταΐσει τα αδέσποτα ζώα της γειτονιάς, κάτι το οποίο συνήθιζε.

Ο γιος του θύματος ανέφερε ότι οι δράστες είναι δύο Αρμένιοι που μένουν στην ίδια γειτονιά της Νεάπολης που ο 52χρονος πατέρας του διατηρούσε την επιχείρηση. «Πρέπει να βγήκε να ταΐσει τα ζώα και τον σκότωσαν», αναφέρει.

Στο μεταξύ, αυτόπτης μάρτυρας που είδε τους δύο δράστες πριν επιτεθούν στον 52χρονο, ανέφερε ότι οι δύο Αρμένιοι ήταν νωρίτερα έξω από το μαγαζί, χτυπούσαν τα τζάμια, έβριζαν και φώναζαν στον 52χρονο να βγει έξω.
Αυτόπτης μάρτυρας δήλωσε πως η αιτία είναι πως μάλλον δεν τους άρεσε το ότι ήταν εκεί το γραφείο τελετών.
Παράλληλα περιγράφει τα όσα έγιναν και οδήγησαν στο θάνατο του 52χρονου.

«Λίγο μετά τις 8 το πρωί, οι δύο δράστες ήρθαν στο μαγαζί και χτυπούσαν τα τζάμια. Και μετά βγήκε όλος ο κόσμος στα μπαλκόνια και ήρθαν κάποιοι γείτονες και τους χώρισαν. Έβριζαν αυτοί. Οι δράστες έφυγαν μετά. Απ´ ότι κατάλαβα δεν τους αρέσει το γεγονός ότι βρίσκεται εδώ σε αυτό το σημείο το γραφείο κηδειών και θέλουν να το κλείσουν».

Άλλος αυτόπτης μάρτυρας αναφέρει πως ο άτυχος άνδρας έπεσε πάνω στη τζαμαρία όταν χτυπήθηκε. Δεν κατάλαβε αρχικά πως ο 52χρονος είχε πάθει κάτι σοβαρό, ωστόσο τελικά, κατέληξε.

«Οι δράστες έβριζαν έξω από το μαγαζί. Έπεσε ο ιδιοκτήτης πάνω στο τζάμι του μαγαζιού, όμως δεν φαινόταν ότι έχει πάθει κάτι τρομερό. Βριζόντουσαν άσχημα και έτσι ξεκίνησε το ξύλο. Οι δύο άντρες τον χτυπούσαν με τα χέρια άλλα όχι για πολλή ώρα. Να κράτησε το πολύ για ένα λεπτό. Το θύμα έπεσε στο τζάμι και μετά σηκώθηκε, έπιασε το κεφάλι του και μετά μπήκε μέσα στο μαγαζί. Ήρθε η μητέρα των δύο αδελφών για να τους σταματήσει και μετά αυτοί έφυγαν. Δεν έχουμε καταλάβει όμως πως ξεκίνησαν όλα».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook