Τραγωδία στα Σφακιά – Θείος 25χρονου: Όλα έγιναν σε πέντε λεπτά (video)
Ο Δήμαρχος Σφακίων Μανούσος Χιωτάκης και θείος του 25χρονου περιγράφει πώς έγινε το κακό με τον 25χρονο που πέθανε από ηλεκτροπληξία. Τι είπε για το έθιμο με τις μπαλωθιές.
Στον ΑΝΤ1 και στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» μίλησε το πρωί της Τρίτης ο Δήμαρχος Σφακίων Μανούσος Χιωτάκης και θείος του 25χρονου Νίκου Καγιαδάκη, που κεραυνοβολήθηκε από καλώδιο υψηλής τάσης χθες το βράδυ στο Φραγκοκάστελλο όταν πέθανε από ηλεκτροπληξία μετά από μπαλωθιές που ο ίδιος έριξε μετά το πάρτι αρραβώνων συγγενικού του προσώπου.
Ο άτυχος νέος που ζούσε και εργαζόταν στο Φραγκοκάστελο, έφευγε από γλέντι αρραβώνων όταν σταμάτησε έξω από το χωριό και έριξε ο ίδιος άσκοπους πυροβολισμούς.
«Το παιδί πηγαίνοντας να ξεπροβοδίσει το ζευγάρι, για αποχαιρετισμό έπαιξε δύο μπαλωθιές. Έτυχε οι σφαίρες να πάνε στο καλώδιο υψηλής τάσης , έπεσε το καλώδιο κάτω και πήραν φωτιά τα κλαδιά. Το παιδί πήγε να σβήσει τη φωτιά, πετώντας ένα μπουκάλι νερό. Πάτησε το νερό με το καλώδιο και έπαθε ηλεκτροπληξία. Όλα έγιναν στα 500 μέτρα από το σπίτι του, μέσα σε 5 λεπτά», τόνισε συντετριμμένος ο Δήμαρχος Σφακίων.
Το έθιμο με τις μπαλωθιές
“Το έθιμο μπορεί να ελλατωθεί, να σταματήσει όχι. Όταν γίνει το κακό το θυμόμαστε για λίγο και μετά το ξεχνάμε, ανέφερε ο κ. Χιωτάκης, αναφέροντας μάλιστα πως γίνονται ενέργειες και εκστρατείες προκειμένου να σταματήσει το συγκεκριμένο «έθιμο» που αρκετές φορές έχει βυθίσει στο πένθος την Κρήτη.
Ολες οι Ειδήσεις
- «Μπλε Ώρες»: Πρεμιέρα, τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου στις 21.00, στον ΣΚΑΪ – Δείτε το τρέϊλερ
- Γιώργος Μαζωνάκης: Τα 12 τραγούδια που άφησαν εποχή
- Γιώργος Μαζωνάκης: Η τελευταία του συνέντευξη – Όσα είχε πεί για τον εγκλεισμό στο Δρομοκαΐτειο και την οικογένειά του (βίντεο)
- Ο Πατούλης απαντά στο «πού να κατέβεις βρε κακομοίρη;» της Μαρίνας Σταυράκη: Δεν έχω καμία σχέση μαζί της
- Επιστροφή στην καθημερινότητα με μια σημαντική πράξη προσφοράς – Οι Allwyn Care «Life Savers» ένωσαν τις δυνάμεις τους στη Νέα Μάκρη
- Πέθανε ξαφνικά από ανακοπή ο Γιώργος Μαζωνάκης, εξέπνευσε στο νοσοκομείο «Ελπίς»
- Σίσσυ Χρηστίδου: Συνεχίζει τις διακοπές της στην Κέρκυρα – Η απόδραση στην Ερείκουσα
- Ζόζεφιν – Το βίντεο όλο νόημα: Έχω γνωρίσει τους γονείς του, πλένω, μαγειρεύω, καθαρίζω και ρωτάω “πού πάει όλο αυτό;”»
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook