Τραγωδία στα Τέμπη: «Ράγισε» καρδιές ο πατέρας της αδικοχαμένης Φραντζέσκας στη συναυλία στη μνήμη των θυμάτων
Σε ιδιαίτερα φορτισμένο κλίμα πραγματοποιήθηκε η συναυλία για τα θύματα των Τεμπών στη Θεσσαλονίκη.
Η συναυλία διοργανώθηκε από τον πατέρα της Φραντζέσκας Μπέζα, που έχασε τη ζωή της στο σιδηροδρομικό δυστύχημα των Τεμπών. Ο πατέρας της συγκίνησε τους πάντες όταν τραγούδησε το αγαπημένο τραγούδι της Φραντσέσκας.
Μια μεγάλη συναυλία αφιερωμένη στη μνήμη των θυμάτων του σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη, πραγματοποίησαν χθες βράδυ στη Θεσσαλονίκη οι συγγενείς επιβατών που έχασαν την ζωή τους, καθώς και οικογένειες τραυματιών.
Την συναυλία διοργάνωσε – μεταξύ άλλων – ο πατέρας της Φραντζέσκας Μπέζα, ήταν ένα από τα 57 θύματα της σιδηροδρομικής τραγωδίας.
Ο Δημήτρης Μπέζας, ο οποίος ανέβηκε στην σκηνή.. με τη συνοδεία ενός κιθαρίστα, ερμήνευσε το τραγούδι που είχε συνθέσει η 20χρονη κόρη του, κάνοντας τους πάντες να δακρύσουν.
«Η σημερινή βραδιά είναι αφιερωμένη στα παιδιά μας που χάθηκαν άδικα σε αυτό το τραγικό συμβάν. Σήμερα δεν θα πούμε λόγια, σήμερα με τη μουσική και τη φωνή μας θα στείλουμε την αγάπη μας και όλη τη θετική μας ενέργεια, όσο πιο ψηλά γίνεται, όσο πιο δυνατά γίνεται, είμαι βέβαιος ότι και οι άγγελοί μας αυτό θα ήθελαν και επίσης ότι μας βλέπουνε και μας ακούνε. Δεν θα σας ξεχάσουμε ποτέ», ανέφερε ο πατέρας της Φραντζέσκας Μπέζα, Δημήτρης Μπέζας.
Στο τέλος της ερμηνείας του σχημάτισε με τα χέρια του μία καρδιά και κοίταξε ψηλά στον ουρανό.
Η συναυλία πραγματοποιήθηκε στον κλειστό πολυχώρο του Μύλου και συμμετείχαν τοπικά συγκροτήματα και καλλιτέχνες.
Ολες οι Ειδήσεις
- «Της είπα Θεοδώρα μου, να μην πας –«Εσύ μάνα, μην ανησυχείς…», συγκλονίζει η μητέρα της ορειβάτισσας που πέθανε στα Βαρδούσια (βίντεο)
- Ολοκληρώθηκε η συνάντηση Τράμπ – Ζελένσκι – Αναμένονται δηλώσεις από τους δύο ηγέτες – Δείτε Live
- Μαίρη Συνατσάκη: Ο απολογισμός για τα 41α γενέθλιά της – « Aφού εγώ είμαι το πρόβλημα, εγώ είμαι και η λύση»
- Αντρέας Γεωργίου: H τρυφερή φωτογραφία με την 4 μηνών κόρη του
- «Είχα μια καλή και παραγωγική τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πούτιν», λέει ο Τράμπ λίγο πριν συναντηθεί με τον Ζελένσκι
- Θυελλώδεις άνεμοι σε Χαλκιδική και Θεσσαλονίκη – Ξεπέρασαν τα 100 χλμ την ώρα οι ριπές – Δεκάδες κλήσεις για πτώσεις δέντρων
- Σώτης Βολάνης: Μπορεί να μου έφυγαν και 600.000 ευρώ για ένα αυτοκίνητο, αλλά δεν το μετανιώνω (βίντεο)
- Σίσσυ Χρηστίδου: Χριστουγεννιάτικη απόδραση στο Κουρσεβέλ με τους γιους της – Φωτογραφίες & βίντεο
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook