Σοκάρει η υπόθεση βιασμού μιας γυναίκας με νοητική υστέρηση που ήταν θύμα βιασμού από τον ίδιο της τον πατέρα για σχεδόν μία 20ετία.

Ο 52χρονος που συνελήφθη στην ευρύτερη περιοχή της Καβάλας,  για το βιασμό της 25χρονης σήμερα κόρης, την κακοκοποιούσε από όταν ήταν 8 ετών…

Εκφράζονται μάλιστα φόβοι ότι βίαζε κι άλλα από τα παιδιά του, γι αυτό ο ιατροδικαστής θα εξετάσεις 11 από τα μέλη της οικογένειας .

Ο 52χρονος άντρας κατά την απολογία του φέρεται να παραδέχθηκε πως είχε σεξουαλικές σχέσεις με την κόρη του αλλά είπε πως αυτή ήταν που τον προκαλούσε! Ο ίδιος, που μεταξύ άλλων βαρύνεται με τις κατηγορίες του βιασμού και των ασελγών πράξεων μεταξύ συγγενικών προσώπων, δεν ζήτησε δικηγόρο και το δικαστήριο του διόρισε αυτεπάγγελτα συνήγορο υπεράσπισης.

Ο 52χρονος φέρεται να είναι ο πατέρας και δύο παιδών, ενός και επτά ετών που γέννησε η κόρη του , θύμα βιασμού.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ η καταγγελία φέρεται να έγινε από την ίδια την κόρη που βίαζε επί χρόνια.

Ο 52χρονος που είναι Ρομά συνελήφθη, απολογήθηκε ενώπιον του ανακριτή και αμέσως μετά με σύμφωνη γνώμη και του εισαγγελέα προφυλακίστηκε.

Μάλιστα, η ιατροδικαστική υπηρεσία έλαβε γενετικό υλικό από τα δυο παιδιά προκειμένου να διαπιστωθεί αν ο 52χρονος είναι ο πατέρας τους.

Επίσης, η ιατροδικαστική υπηρεσία Θράκης ζήτησε να εξετάσει και τα άλλα εφτά αδέλφια της οικογένειας ώστε να διαπιστωθεί αν και αυτά είχαν δεχθεί σεξουαλική κακοποίηση.

Το χρονικό της υπόθεσης
Σύμφωνα με την έρευνα της Εισαγγελίας, η καταγγελία αναφέρει πως η κοπέλα φέρεται να βιαζόταν από τότε που ήταν 8 ετών.

Έχει ξεκινήσει ήδη να γίνεται έρευνα για το κατά πόσο ο 52χρονος -που είναι Ρομά- ασελγούσε σε βάρος και των υπόλοιπων παιδιών της οικογένειας.

Αστυνομικές πηγές που επικαλείται η ΕΡΤ αναφέρουν ότι ασελγούσε σε δύο ακόμη κόρες του, ηλικίας σήμερα 20 και 23 ετών.

Ο ιατροδικαστής έχει διενεργήσει εξέταση σε 11 μέλη της οικογένειας -έξι άνδρες και πέντε γυναίκες- για να διαπιστωθεί ποιοι έπεσαν θύματα του συλληφθέντα, ενώ αναμένονται και οι εξετάσεις DNA που θα ρίξουν φως στο εάν κάποια από τα παιδιά της οικογένειας αποκτήθηκαν από τον βιασμό της 25χρονης σήμερα κόρης από την οποία ξεκίνησε η καταγγελία.

Από τις πρώτες στιγμές στην παράγκα στην οποία διέμενε η οικογένεια μετέβησαν οι κοινωνικοί λειτουργοί του δήμου, ενώ πλέον όλα τα μέλη της οικογένειας έχουν μετακινηθεί από το σπίτι σε άλλον οικισμό, σε συγγενικά τους πρόσωπα.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook