Η ανάρτηση της στο Instagram, γροθιά στο στομάχι, για τα τρία χρόνια από την επίθεση με βιτριόλι

«Υπόσχομαι πως, για όσο ζω, κάθε χρόνο, θα βρίσκω λόγους για να το γιορτάζω», γράφει η Ιωάννα Παλιοσπύρου και για πρώτη φορά δημοσιεύει φωτογραφίες από τις βλάβες που προκλήθηκαν στο πρόσωπό της μετά την επίθεση με το βιτριόλι που δέχθηκε πριν από 3 χρόνια από την Έφη Κακαράντζουλα.

Οι σοκαριστικές εικόνες δείχνουν το μέγεθος της βλάβης που υπέστη, αλλά και τον Γολγοθά που ανεβαίνει από την ημέρα της επίθεσης και μετά στον αγώνα για την αποκατάσταση.

Η δύναμη ψυχής όμως της Ιωάννας Παλιοσπύρου, να ζήσει ξανά τη ζωή της και να μην το βάλει κάτω αλλά και ο αγώνας των γιατρών της να επανορθώσουν τα βαθιά εγκαύματα σε όλο της το σώμα την δικαίωσαν.
«3 χρόνια από την επίθεση. Σώμα και ψυχή. Θεός και άνθρωπος. Καλό και κακό. Δεν ξέρω πώς, αλλά αυτή είναι η απόδειξη. Υπόσχομαι πως, για όσο ζω, κάθε χρόνο, θα βρίσκω λόγους για να το γιορτάζω. Και έχω πολλούς! 🙂🙏🏼» γράφει σε ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Ιωάννα Παλιοσπύρου και δείχνει τις φωτογραφίες από τις βλάβες που της προκάλεσε η επίθεση με το βιτριόλι…
Προσοχή! Σκληρές εικόνες

«Τα κατάφερες περίφημα. Σε αγαπώ»
Νωρίτερα, σε σειρά από Instagram stories η Ιωάννα Παλιοσπύρου είχε γράψει «3 χρόνια. Τα κατάφερες περίφημα. Σε αγαπώ», ενώ δημοσίευσε και μερικά από τα μηνύματα αγάπης, θαυμασμού και υπερηφάνειας που έλαβε από τους χρήστες του Instagram.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook